More

  Brann i Bergen neste torsdag

  Brann sikret seg et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret på Brann Stadion da de i kveld holdt AZ til 1-1 i Nederland.

  AZ Alkmaar var store favoritter i det første oppgjøret på AFAS Stadion. I en relativt sjansefattig førsteomgang var det ventet at hjemmelaget skulle gire opp tempoet i andreomgang, men det var bergenserne som kunne juble høyest etter timen spilt. Gjestene vant ballen høyt i banen og Bård Finne tok deretter på seg maestro-rollen og serverte Niklas Castro med en strøken pasning gjennom. Chileneren var iskald da han satte kula i lengste hjørnet.

  Det ble ikke ledelse med hjem til Bergen, for AZ-kapteinen Pantelis Hatzidiakos var raskt frempå da en av dagens beste spiller Mathias Dyngeland måtte gi retur på skuddet fra Mayckel Lahdo. Hjemmelaget presset på for ledermålet, men Brann kjempet med nebb og klør og sikret seg et strålende utgangspunkt før returoppgjøret på Brann Stadion neste torsdag.

  Og da blir det fyr i teltet på et utsolgt Brann Stadion med et hjemmepublikum som nå øyner håp om mer Europa-spill utover høsten.

  Les også: Send dem alle videre til Europa

  Bodø/Glimt gjorde som Brann

  Glimt reiser også hjem med et godt utgangspunkt etter sin bortekamp i Romania. Oppgjøret mot Sepsi OSK endte 2-2 i et oppgjør bodøværingene tok ledelsen i to ganger. Først var det Faris Pemi som banket inn 0-1, bare for å se at hjemmelaget kunne utligne på straffe. Patrick Berg ville ikke være dårligere enn sin kollega da han sendte Glimt i ledelsen etter 68 minutter spilt, men igjen måtte de se at hjemmelaget utlignet på straffe.

  2-2 er uansett et godt resultat for Bodø/Glimt som kan anse seg selv som klare favoritter før returen neste torsdag.

  Våre norske venner på øya

  Også våre norske venner i Klaksvik klarte seg bra i deres kamp om gruppespillet i Europa League. De har allerede sikret seg gruppespillet i Conference League, men ønsker gjerne å sjokkere flere lag denne høsten. I dag møtte de Sheriff Tiraspol på hjemmebane og Magne Hoseth sitt mannskap var på vei mot seieren etter scoringen til Patrick da Silva like etter hvilen, men storlaget fra Moldova kunne reise hjem med 1-1 i bagasjen før returen neste uke.

  Brann I Bergen Neste Torsdag 1031643534 Brann
  Magne Hoseth Fortsetter Å Imponere

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen