More

  Bournemouth – Luton: Nytt forsøk

  I kveld gjør man nytt forsøk på å arrangere en aller første Premier League-kamp mellom Bournemouth og Luton. Klubbene kan vise til fire ganske nylige møter i The Championship, og man skal ikke lenger tilbake enn 2009 siden de møttes til kamper om poeng på nivå fire.

  Bournemouth - Luton: Tom Lockyer
  Nye Prioriteringer: Tom Lockyer Kan Bli Å Se Tilbake På Banen, Men Som Nybakt Pappa Finnes Akkurat Nå Viktigere Prioriteringer

  I desember var det så duket for klubbenes aller første Premier League-duell, men det hadde som kjent nær endt i forferdelse. Luton-kaptein Tom Lockyer falt livløs om, og kampen ble naturligvis både stoppet og utsatt. I dag er Lockyer frisk og nybakt pappa, og til alles store glede til stede for å se oppgjøret ringside.

  Avgjørende uke for Town

  Rob Edwards og Luton har på rekordtid blitt Premier Leagues kjæledegge, men hyllest gir ikke poeng. Og det er poeng Luton nå trenger, heller enn skryt for holdninger, mot og innsats. De neste fire dagene kan også vise seg å bli avgjørende for klubbens muligheter til å beholde plassen i toppdivisjonen. Bournemouth har bare vunnet én av sine ni Premier League-kamper i 2024, og skal være mulig å hevde seg mot. Lørdag dukes det så for god, gammeldags sekspoenger mot tabellnabo Nottingham Forest.

  Prøv Norges eneste sport- og spillavis i 4 uker – for bare 5 kroner!

  Bournemouth – Luton

  Vitality Stadium, onsdag 20.30 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 1,48 – 4,60 – 5,70

  Tips: U
  H-odds pålydende 1,48 tas ikke i med ildtang. Luton kjemper for livet, og kun U eller B er spillbart her.

  Bournemouth - Luton
  Bournemouth – Luton: Det Var Spilt En Snau Time Av Det Opprinnelige Møtet I Desember, Før Kampen Ble Stoppet – På Stillingen 1-1

  Justin Kluivert og Antoine Semenyo scoret målene da Bournemouth slo Burnley, i det som var årets første trepoenger for The Cherries. Skaffet seg da samtidig elleve poengs luke til nedrykksstreken, før lørdagens hjemmekamp mot Sheffield United. Der havnet man under med 0-2, og det måtte spurtes for å beholde poeng. 2-2 ble reddet på overtid, gjennom en aller første scoring for Getafe-lånet Enes Ünal. James Hill, Marcos Senesi, Max Aarons og Ryan Fredericks er skadet.

  Luton kan i kveld ta seg over nedrykksstreken, men Rob Edwards menn har ikke levert tellende resultater på en stund nå. Siste seks kamper har gitt totalt to poeng, men poenget som ble hentet mot Crystal Palace lørdag var uansett som en seier å regne – da Cauley Woodrow scoret 1-1-målet i sjette overtidsminutt. Elijah Adebayo, Gabriel Osho, Dan Potts, Jacob Brown, Amari’i Bell, Sambi Lokonga, Mads Andersen og Marvelous Nakamba er skadet, mens Thomas Lockyer altså fortsatt er tilskuer. Ross Barkley meldes klar, til tross for ferskt nesebrudd.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen