More

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Borussia Dortmund møter Borussia Monchengladbach på fredag for et spennende Bundesliga-møte på Borussia-Park. Borussia Monchengladbach tapte 0-6 mot Borussia Dortmund i deres siste møte. Dette var en revansje for deres 1-0 seier, som Borussia Monchengladbach tok i kampen før det igjen.

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Statistikk

  • Borussia Mönchengladbach har scoret i 35 av de siste 37 hjemmekampene
  • Borussia Mönchengladbach har scoret i 16 av de siste 18 kampene
  • Borussia Mönchengladbach har ikke tapt på 10 av de siste 12 hjemmekampene
  • Borussia Mönchengladbach har sluppet inn i 12 av de siste 14 hjemmekampene
  • B. Dortmund har ikke tapt på 9 av de siste 11 kampene
  • B. Dortmund har sluppet inn i 8 av de siste 9 bortekampene
  • B. Dortmund har scoret i 6 av de siste 8 bortekampene
  • B. Dortmund har scoret i 5 av de siste 7 kampene
  • B. Dortmund har ikke tapt 3 av de siste 4 bortekampene

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Våre spådommer

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Kampanalyse

  Borussia Monchengladbach tapte to av sine tre siste kamper. De tapte 1-2 mot Union Berlin. De klarte å slå VfB Stuttgart 3-1, før de igjen tapte, denne gangen 1-2 mot VfL Bochum.

  På deres siste tre kamper spilte Borussia Dortmund 1-1 mot FC København, vant 3-0 mot VfL Bochum, og tapte 0-2 mot Wolfsburg.

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Innbyrdes oppgjør

  Borussia Dortmund har vunnet 12 av deres 14 siste møter mot Borussia Monchengladbach. Borussia Dortmund nyter ofte gode dager når de møter Borussia Monchengladbach, og har 12 seire i deres siste 14 oppgjør. Borussia Dortmund knuste sine neste motstandere 6-0 i det siste møtet. Bookmakerne har dem som favoritter til en odds på 2.14.

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Lagnyheter

  Borussia Monchengladbach kan ha hele seks spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Borussia Dortmund på fredag.

  Alassane Plea, Tobias Sippel, Tony Jantschke, Yann Sommer, Ko Itakura og Florian Neuhaus er de seks spillerne, som mangler for Borussia Monchengladbach. En positiv Covid-19 test er årsaken til at Alassane Plea ikke er med i Borussia Monchengladbach-troppen.

  Borussia Dortmund må muligens finne seg i å unnvære mer en en håndfull spillere med problemer foran deres neste oppgave i Bundesliga, da hele seks av dem har utfordringer av varierende årsaker.

  Spillere som Marco Reus, Marius Wolf, Tom Rothe, Thomas Meunier, Jamie Bynoe-Gittens, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud og Sebastien Haller må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Borussia-Park.

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Lagoppstillinger

  Borussia Monchengladbach vs Borussia Dortmund – Tippetips

  I sine 10 siste kamper på Borussia-Park på tvers av alle turneringer vant Borussia Monchengladbach seks ganger, spilte to uavgjort og tapte to ganger. Borussia Dortmund tok fire seire, spilte en uavgjort og tapte fem ganger på de siste 10 kampene på bortebane.

  Over 2.5 mål ga gevinst i seks av de seneste 10 kampene mellom disse to klubbene. Borussia Monchengladbach presterte 0.8 mål i gjennomsnitt, mens Borussia Dortmund presterte 2.5 mål i snitt.

  Begge lagene til å score skjedde i fire av de siste 10 kampene mellom Borussia Dortmund og Borussia Monchengladbach. Oddsen på at begge lag ikke scorer er 2.75 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen