More

  Borussia Dortmund – Ajax

  Borussia Dortmund – Ajax
  Signal-Iduna-Park
  Onsdag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport 1 og TV 2 Play
  Odds:
  H: 2.50
  U: 3.80
  B: 2.65
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: B
  Ajax vil med seier i kveld sikre både avansement til åttedelsfinalen, samt førsteplassen i Champions Leagues gruppe C. Nederlenderne har vært særdeles imponerende hittil, med tre strake seirer, og i det omvendte møtet for to uker side, feide Ajax kveldens vertskap av banen med overlegne 4-0.
  Til tross for noen gode, brente, muligheter av Erling Braut Haaland, var de Godenzonen fullstendig overlegne og kjørte på med et tempo som Dortmund aldri var i nærheten av å matche. Ajax fulgte opp triumfen mot Dortmund med ny kalasseier helgen etter, denne gang på erkefienden PSVs bekostning, med sifrene 5-0. Nå i helgen gikk det litt tråere da de klarte bare 0-0 i bortekampen mot Heracles.
  Dortmund har som kjent fått Erling Braut Haaland skadet siden det forrige møtet, og klubben håper å få den norske superspissen klar til Der Klassiker mot Bayern München den første helgen i desember. Innen da kan mye være avgjort i gruppespillet, og tyskerne har faktisk klart seg bedre i Haalands fravær denne gangen enn tidligere. Siden 0-4-smellen mot Ajax, har Die Borussen slått til med tre strake seirer i Bundesliga, og ligger faktisk bare ett poeng bak Bayern München på tabelltopp.
  Dortmund hadde også bokført to strake seirer i gruppespillet i Champions League, før det som kjent ble bråstopp mot Ajax. I tillegg til Haaland, har Dortmund en skadeliste lang som et vondt år. Emre Can, Gio Reyna, Mahmoud Dahoud, Mateu Morey, Nico Schulz og Raphael Guerreiro er alle listet som utilgjengelige før kveldens oppgjør, og dermed frister Coolbets odds på borteseier klart mest i dette oppgjøret.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen