More

  Bodø/Glimt – Roma

  Bodø/Glimt – Roma
  Aspmyra
  Torsdag kl. 18:45
  TV: V4
  Odds:
  H: 5,00
  U: 3,80
  B: 1,70
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: U
  Det er duket for fotballfest i nord når Bodø/Glimt tar imot selveste AS Roma fra den italienske hovedstaden. José Mourinho har allerede fått en kjølig velkomst etter at han og resten av klubben ankom Bodø til et vindfullt snøvær i går kveld. Likevel tok den karismatiske treneren seg tid til selfies med barn som hadde møtt opp for å få et glimt av managerstjernen, og portugiseren var i sitt sedvanlige ess.
  Bodø/Glimt har forholdene på sin side før kveldens oppgjør. Temperaturen vil krype ned mot 0 på gradestokken når avspark tas klokken 18:45 i kveld, og underlaget de skal spille på (kunstgress) kan også bli direkte avgjørende.
  – Det er enorm forskjell på kunst- og naturgress. Værforholdene er også veldig utfordrende. Vi har flere skadde spillere vi ikke ønsker å risikere på grunn av underlaget, innrømmet Mourinho overfor TV 2 i går kveld.
  Dette er Mourinhos første visitt til Norge, og han skal få bryne seg på et Bodø/Glimt som har tatt fire poeng så langt i høstens gruppespill i Conference League. Roma starter selvsagt denne fotballfesten som favoritter, men det kjennes langt fra utenkelig at de norske seriemesterne kan få med seg et resultat. Det er også oppfatningen til Glimt-trener Kjetil Knutsen.
  – Roma er er godt lag med gode individuelle spillere, men vi tror veldig på at vi er konkurransedyktige. Høyt tempo i kampen er ingen ulempe for Bodø/Glimt. Vi må være rå nok til å tørre å dominere kampen. Det ligger i vårt grunnspill, sa Glimt-sjefen på gårsdagens pressekonferanse.
  Vi er enige med Knutsen i at Bodø/Glimt kan få med seg et resultat i kveld, og det er ikke utenkelig at Roma vil si seg brukbart fornøyd med ett poeng i det kalde nord. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen