More

  Bodø/Glimt – Prishitina: Torsdagens tips!

  Bodø/Glimt – Prishtina
  Torsdag 12. august kl. 18:00
  Kampodds
  Coolbet 1,15 – 7,00 – 15,00
  Norsk Tipping 1,13 – 6,50 – 13,50
  Unibet 1,17 – 7,65 – 13,00
  Etter å ha dominert banespillet og sjansestatistikken fullstendig, tapte Bodø/Glimt likevel det første oppgjøret mot Prishtina 1-2. Dermed har nordlendingene en jobb å gjøre før kveldens returmøte på Aspmyra.
  Kvalifisering til gruppespill i Europa har vært et uttalt mål for de regjerende seriemesterne, og Glimt-kaptein Patrick Berg har sagt det er en drøm som går i oppfyllelse å lede spillerne ut i et Europa-oppgjør på Aspmyra.
  Nå må han og resten av lagkameratene finne ut av hvordan de skal trenge igjennom Prishtina, som ganske sikkert ankommer Nord-Norge med spillerbussen godt parkert foran eget bur.
  – Jeg føler vi har sett en utvikling på å spille mot lag som ligger lavt, men vi må virkelig komme oss opp på vårt høyeste nivå for å lykkes. Det har vært en utfordring for oss tidligere, men jeg tror gjenvinning blir viktig på torsdag, sier Glimt-kapteinen til klubbens hjemmesider.
  Dersom Bodø/Glimt avanserer, venter vinneren av Mura fra Slovenia eller Žalgiris Vilnius fra Litauen.
  Tipset
  Som Berg sier, må Bodø/Glimt mestre å trenge igjennom kosovoerne. Med et lite element av patriotisme i bildet, tror undertegnede at nordlendingene vil lykkes med det, og vinner med minst tre mål. Handicap-spillet kan kjøpes til 2,17 ganger innsatsen hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen