More

  Nordmenn på reisefot

  Bodø Glimt og Vålerenga selger: Det meldes at både Hugo Vetlesen og Odin Thiago Holm er klar for nye eventyr utenfor våre landegrenser.

  Bodø/Glimt selger nok en juvel

  Tv2 meldte tidligere i dag at Hugo Vetlesen hadde fått fri fra Ståle Solbakken for å reise til Belgia for å gjennomføre den medisinske testen med sine nye klubb Club Brugge som nå trenes av Ronny Deila. Den belgiske klubben kom til åttedelsfinalen i årets Champions League , og ble tidligere i år trent av Scott Parker som fikk sparken etter bare tolv kamper.

  Klubbene skal være enige om en overgangssum på mellom 70 og 90 millioner kroner og dermed får Bodø/Glimt nok en grei sum inn i klubbkassa nå som 23-åringen forsvinner.

  Vålerenga og Celtic i dialog

  Vålerenga Og Celtic Er I Dialog Om Salg Av 20-Åringen Odin Thiago Holm
  Nordmenn På Reisefot 2

  I Oslo meldes det om at skotske Celtic er i dialog med osloklubben om den talentfulle Odin Thiago Holm, og at klubben skal nærme seg enighet om betingelsene rundt den 20 år gamle midtbanespilleren. Trønderen har figurert i de fleste av Vålerengas kamper denne sesongen, men har nå kanskje spilt sin siste kamp for klubben som ligger på en skuffende 13 plass etter gårsdagens 0-1 tap hjemme mot Strømsgodset.

  Les også: Målfest i Eliteserien

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen