More

  Blackpool–Millwall: Odds og Tips

  Nest siste runde i The Championship, og allerede i kveld tas det avspark i kampen Blackpool – Millwall. Her får du odds, tips og stemningsrapport før avspark.

  Aldri en kjedelig stund for Blackpool-fansen, som mot Millwall i kveld får se sin siste hjemmekamp for sesongen. Og det ligger an til å bli et skikkelig drama i badebyen. Det oransjekledde heislaget har siden 2011 spilt om poeng i både Premier League, The Championship, League One og League Two. The Seasiders er nå inne i sin andre Championship-sesong, men alt tyder på at det neste sesongs skal spilles League One-ball på Bloomfield Road.

  Spekulasjoner

  Spekulasjonene om hva som trengs i siste to spilleomganger går høyt i lokalavisa The Blackpool Gazette, men fansen innser nok innerst inne at kun seks poeng av seks mulige duger, og det er slett ikke sikkert heller to seirer er nok. Blackpools målforskjell er såpass svak at det kan regnes som et minuspoeng sammenliknet med lagene over streken. I går kveld ble det også ett lag mindre å utfordre, da Cardiff vant sin hengekamp og sikret plassen.

  Som fortjent

  Med seier i to av siste tre på innerlomma føler nok Blackpool-fansen at de hadde fortjent bedre, men sannheten er selvfølgelig at klubben får som fortjent. Ingen har vunnet færre kamper (10), ingen har tapt flere (23), og ingen har sluppet inn flere mål (69) enn Blackpool.

  Som flere andre Championship-klubber er også Blackpool på sin tredje manager for sesongen. Michael Appleton ble i januar fulgt av Mick McCarthy, som bare varte snaut tre måneder. Ansvaret ut sesongen er gitt til Stephen Dobbie, som i to tidligere perioder har spilt for klubben og som frem til McCarthys avgang har fungert som spillerutvikler. Dobbie er uerfaren, men allerede nå virker fansen å ville ham han ansatt på permanent basis. Hvordan stemningen er etter sesong gjenstår å se, og noen avgjørelse tas neppe før den tid.

  Nesten, igjen

  Millwall-Blackpool: Drama I Badebyen
  Blackpool–Millwall: Odds Og Tips 3

  Millwall har de siste tre sesongene ligget i vannskorpa til å nå play off, men fortsatt ikke nådd frem. Denne gang virket man å ha stø kurs, men på oppløpet av The Lions sløst bort atskillige matchballer. Bare én av siste syv kamper er vunnet, og man kommer nå direkte fra strake tap mot Birmingham og tabelljumbo Wigan. Kveldens kamp må vinnes, før det trolig dukes for avgjørende hjemmekamp mot Blackburn Rovers i ligaavslutningen på The Den.

  Blackpool – Millwall
  Bloomfield Road
  Fredag 21.00

  Blackpool - Millwall
  Blackpool – Millwall På Bloomfield Road

  Managerløse Blackpool har vunnet to av sine siste tre kamper, men trolig startet sluttspurten i seneste laget. Det skiller nå bare tre poeng frem til streken, men problemet er at lagene foran har tre kamper igjen å spill – mot Blackpools to. Leeds-lånet Ian Poveda ble matchvinner mot Birmingham lørdag, i det som var klubbens første borteseier siden oktober. Poveda har imidlertid pådratt seg skade, har returnert til Leeds og har spilt sin siste kamp for Blackpool.

  Millwall har kastet bort en god håndfull matchballer i jakten på play off-plass. Også lagene rundt dem på tabellen har imidlertid rotet, så fortsatt finnes gode muligheter for å nå topp 6. Bare én av siste syv kamper er vunnet, og etter 0-2-tap hjemme mot Birmingham røk man lørdag også 0-1 mot tabelljumbo Wigan. Har ikke lenger alt i egne hender, men bare målforskjellen skiller frem til streken. Bare 7 av første 22 bortekamper er vunnet. Charlie Cresswell, Murray Wallace og George Honeyman er uaktuell til kveldens kamp, mens Ryan Leonard og George Saville er usikre.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 2,95
  U: 3,25
  B: 2,15

  Tips: B

  Millwalls formutvikling er alt annet enn god, men her både bør og skal The Lions benytte seg av muligheten til å klatre inn i topp 6.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen