More

  Birmingham: Rowett-retur

  Birmingham City har bare tatt totalt ett poeng fra sine siste seks kamper i The Championship, og det er nå bare målforskjellen som holder klubben på rett side av nedrykksstreken. Manglende kontinuitet på managersiden har ikke bidratt til å gjøre livet lettere.

  Mowbray på vent

  De nye Birmingham-eierne gjorde det vanskelig for seg selv ra start, da de etter en klart godkjent sesonginnledning valgte å sparke populære John Eustace til fordel for mer profilerte Wayne Rooney. Blues-båten sank som en stein etter ansettelsen av den tidligere landslagsangriperen, og nytt skifte måtte til. Etter kamper med midlertidig manager bestemte man seg for å ansette Tony Mowbray, og den tidligere Sunderland- og Blackburn-bossen virket å stabilisere klubben før han i februar ble syk og midlertidig måtte fratre.

  Tony Mowbray, Birmingham
  Tony Mowbrays Retur Til Managerjobben I Birmingham Er Satt På Vent

  Håpet var at 60-åringen skulle returnere til påske, men dette er nå utsatt til tidligst innen ny sesongoppkjøring. Assistent Mark Venus har siden Mowbrays sykemelding tatt ansvar, men utbyttet har altså vært magert – og nå har de amerikanske eierne tatt nytt grep.

  Tilbake til Birmingham, for tredje gang

  Gary Rowett har tidligere vært både spiller og manager i Birmingham City, og som Eustace ble også han fjernet fra managerjobben for å rydde plass til mer profilert leder etter eierskifte. Dette til tross for først å ha reddet plassen med et lag som lå på nedrykksplass da han overtok, før han var ett poeng fra play off da han ble bedt om å fratre til fordel for Gianfranco Zola. Han har siden vært sjef å både Derby, Stoke og Millwall, før han nå er tilbake på St. Andrew’s.

  Gary Rowett, Birmingham
  Retur: Gary Rowett Er Tilbake På Birmingham-Benken

  50-åringen er gitt ansvaret ut sesongen, med det som mål å redde ny kontrakt for klubben som er inn i sin 13. strake Championship-sesong.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen