More

  Beto: Etterlengtet Everton-handel

  Sent, men forhåpentligvis godt, har Toffees-fansen endelig fått se en Everton-handel som kan gi scoringene klubben trenger for å ikke havne i ny nestenulykke. Portugisiske Beto er spilleren man håper skal løse flokene.

  Farhad Moshiri lovet allerede forrige sesong Everton-fansen at en målscorer skulle hentes inn for å klatre på tabellen. Januarvinduet både kom og gikk imidlertid uten at noen ny angriper ble presentert på Goodison, og da vinduet stengte var Evertons offensiv svekket, heller en styrket. Anthony Gordon ble solgt til Newcastle for 40 millioner pund, uten at overgangssummen ble reinvestert i ny(e) angripere.

  Les også: Alle transfers, alle divisjoner, oppdateres daglig

  £30 millioner, forhåpentligvis

  I dag ble det omsider presentert en Everton-handel som gir håp om bedre tider på Goodison. Den portugisiske spissen Beto ble forsøkt hentet allerede i januar, uten hell. I dag ble han imidlertid vist frem, etter at Udinese lot ham gå til Premier League i bytte mot drøyt 25 millioner pund. Totalsummen kan ende på £30 millioner, men da bare om spissen leverer varene. For Toffees-fansens skyld får vi håpe Everton må betale alle 30.

  Transfers, Beto
  Transfers: Beto Hentes Fra Udinese Til Everton For Å Score Etterlengtede Mål For The Toffees

  25-årige Beto har gått gradene i lavere divisjoner i Portugal, men det endelige gjennombruddet kom på lån i Udinese. På lån i den italienske Serie A-klubben leverte portugiseren 11 scoringer på 28 seriekamper, før han i sin første permanente sesong med Udinese bokførte ti nye scoringer. Nå håper Everton på mer av det samme, etter å ha utstyrt angriperen med fireårskontrakt.

  Beto i boks, men mer i vente

  Everton har fortsatt flere hull å fylle, og trolig vil det bli gitt enda noen fremstøt før vinduet stenger på fredag. Det er imidlertid også spillere på vei ut. At bomkjøpet Neal Maupay er på vei bort er nok til å leve med, mens samtidig meldes det om stor interesse for Alex Iwobi. Fulham er av klubbene som jakter kantspilleren, og å miste Iwobi vil være et stort tap for The Toffees.

  Everton er tabelljumbo, og er uten både poeng og scoringer etter sesongens tre første kamper. Lørdag venter bortekamp mot Sheffield United.

  Fulham kjøpte Castagne

  Transfers: Timothy Castagne Blir Fulham-Spiller
  Fulham-Klar: Timothy Castagne Er Tilbake I Premier League

  Apropos Fulham; også The Cottagers bokførte i dag en signering. Hovedstadsklubben betalte 15 millioner pund for Leicesters høyreback Timothy Castagne, og den belgiske landslagsspilleren er glad for å være tilbake i Premier League.

  -Det har vært et langt vindu, med mye frem og tilbake. Nå er jeg imidlertid på plass, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier 27-åringen som har signert fireårskontrakt på Craven Cottage.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen