More

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Kampanalyse, tippetips og odds

  Vi har kommet til siste halvdel av Champions League gruppespillet. Foran oss ligger en kamp i runde fire mellom Bayer Leverkusen og FC Porto på BayArena.

  Etter tredje runde i gruppespillet er Bayer Leverkusen nummer tre med tre poeng, mens FC Porto også har tre poeng, og ligger som nummer to. Bayer Leverkusen går til runde fire av Champions League med tre poeng på kontoen, noe som betyr at de må få med seg et positivt resultat. En seier vil definitivt holde dem inne for en sjanse til å nå neste runde. Med litt flaks kan uavgjort gjøre susen også, mens et tap kan vise seg å være svært kostbart. FC Porto reiser til deres kamp fire av Champions League og har også tatt tre poeng så langt. De må rett og slett dra fra BayArena med minst ett poeng, hvis de ønsker å ta seg videre til neste runde. Uavgjort kan være greit, men mest sannsynlig er det en seier at som må til for å ta seg videre.

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Statistikk

  • Bayer Leverkusen har ikke vunnet på 10 av de siste 12 kampene
  • Bayer Leverkusen har sluppet inn mål i 11 av de siste 13 kampene
  • Bayer Leverkusen har ikke vunnet på 5 av de siste 6 hjemmekampene
  • Bayer Leverkusen har scoret i 7 av de siste 9 hjemmekampene
  • Bayer Leverkusen har sluppet inn mål i 6 av de siste 8 hjemmekampene
  • FC Porto har scoret i 27 av de siste 29 bortekampene
  • FC Porto har scoret i 25 av de siste 27 kampene
  • FC Porto har ikke tapt på 6 av de siste 8 bortekampene
  • I 3 av de siste 4 bortekampene FC Porto spilte, scoret begge lagene
  • FC Porto har ikke tapt på de siste 3 kampene

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Våre spådommer

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Kampanalyse

  Bayer Leverkusen har vært igjennom et par skuffelser i løpet av deres seneste tre kamper. Mot Bayern München tapte de 0-4, før FC Porto også viste seg for sterke i en i et 0-2 tap. Det var dog en oppmuntring å spore i den seneste kampen, hvor Bayer Leverkusen klarte å vinne 4-0 over Schalke 04. FC Porto form

  FC Porto har vært i kanonform i de seneste tre kampene. De har ganske enkelt tatt trepoengere i alle kampene. Først ble Braga slått 4-1, etterfulgt av Bayer Leverkusen som ble feiet til siden med 2-0. Senest gikk den gode formen ut over Portimonense, som ble slått 2-0.

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Innbyrdes oppgjør

  I det seneste oppgjøret mellom disse to tok FC Porto med seg de tre poengene i en 2-0 seier, og vi kan ikke se bort i fra at de planlegger noe lignende på onsdag.

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Lagnyheter

  Bayer Leverkusen kan ha tre spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot FC Porto.

  Exequiel Palacios, Karim Bellarabi og Florian Wirtz e spillerne som mangler for Bayer Leverkusen. Hos FC Porto ser det lysere ut, da de ser ut til å kunne mønstre full tropp.

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Lagoppstillinger

  Bayer Leverkusen vs FC Porto – Tippetips

  Det er jevnt i gruppe B bak suverene Club Brugge (!). Begge lag vil med en seier kunne feste grepet om andreplassen, og vi tror bortelaget har mest kvalitet i dette oppgjøret, og setter pengene våre på borteseier.

  I de siste fire oppgjørene mellom Bayer Leverkusen og FC Porto er det blitt scoret over 2.5 mål to ganger, og Bayer Leverkusen snittet på 1.5 mål per kamp. FC Porto scoret i snitt 1.25 mål. Vi kan ikke se at det skal bli mange mål i denne kampen, og setter noen kroner på under 2.5 mål.

  Vi tror Porto tar en knepen borteseier her, og hindrer hjemmelaget i å score foran sine egne supportere på BayArena. Dermed anbefaler vi å tippe på begge lag scorer ikke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen