More

  Barcelona – Valencia

  Barcelona – Valencia
  Camp Nou
  Søndag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 1,54
  U: 4,35
  B: 6,60
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  La Liga-helgen avsluttes på Camp Nou der Barcelona får besøk av Valencia. Barça var høyt oppe etter 3-0-seieren mot Levante, der Ansu Fati markerte sitt comeback med scoring. Påfølgende smeller mot Benfica og Atlético Madrid har imidlertid sørget for trykket stemning på Camp Nou nok en gang, og mange mener det var en aldri så liten overraskelse at Ronald Koeman overlevde den nylig avsluttede landslagspausen.
  Barcelona har vært sjanseløse når de har møtt de aller beste denne sesongen, og det viser hvor langt klubben har falt i fotballens næringskjede. Nå er det ikke lenger et spørsmål om Blaugrana vinner ligaen eller ikke, men snarere om de klarer å kvalifisere seg til Champions League. Barcelona er for øyeblikket på niendeplass på tabellen, men bare to poeng opp til topp 4.
  Valencia startet sesongen på spektakulært vis, men etter at nøkkelspilleren Carlos Soler ble skadet i oppgjøret mot Real Madrid, har hjulene falt av vogna for Los Che. Valencia tapte til slutt den kampen mot Real, og siden har det blitt kun to poeng i matchene mot Sevilla, Athletic Bilbao og Cádiz. Soler meldes imidlertid skadefri til kveldens oppgjør, og den spanske landslagsstjernen er mer enn god nok til å lage trøbbel for Koeman og kompani.
  Barcelona hadde allerede Martin Braithwaite og Ousmane Dembélé på skadelisten før landslagspausen, og nå har duoen fått besøk av Ronald Araujo og Pedri på behandlingsrommet. Sergio Agüero spilte imidlertid en treningskamp i midtuken, og kan bli inkludert i kveldens kamptropp. Ansu Fati meldes også klar, selv om Koeman har sagt han ikke er helt klar for å spille samfulle 90 minutter riktig ennå.
  Barcelona har vært igjennom en tung periode, men i kveld kan Camp Nou fylles til randen for første gang på over et og et halvt år. Vi tror katalanerne får den ekstra støtten de trenger og drar i land en svært viktig trepoenger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen