More

  Barcelona – Espanyol

  Barcelona – Espanyol
  Lørdag kl. 21:00
  Camp Nou
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 1,41
  U: 5,00
  B: 8,30
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Helgens høydepunkt i La Liga finner så definitivt sted på Camp Nou lørdag kveld, når Barcelona-legenden Xavi gjør en følelsesladd retur til klubben han forlot som spiller. 41-åringen tar plass i trenerstolen på Camp Nou, der han som kjent avløste en annen klubblegende, Ronald Koeman.
  Xavi har sagt alle de rette tingene så langt, men så gjenstår det selvsagt å se om det slår ut på banen. Han har vært tydelig på at Barca skal tilbake til Tiki-taka, med stor overlegenhet i ballbesittelse og gjenvinning av ballen høyt i banen. Ankomsten av hjemvendte legender stopper imidlertid ikke der. Xavi har allerede hentet inn 38 år gamle Dani Alves, høyrebacken som herjet på Barcelonas høyreside mellom 2008 og 2016.
  Brasilianeren blir garantert Xavis løytnant i garderoben, og en av hans mest betrodde spillere, på og utenfor banen. På langsikt har Xavi planer om å gjenerobre tronen som Europas beste klubblag, men på kortsikt handler det om å gjenreise klubbens ære og sørge for at Blaugrana ikke kommer utenfor Champions League-plassene, da den sportslige og økonomiske krisen i klubben er stor nok som den er.
  For Ronald Koeman forlot Barcelona på en 9. plass på tabellen, med seks poeng opp til Atlético Madrid på 4. Katalanerne har allerede tapt tre matcher i La Liga denne sesongen, og har ikke råd til så veldig mange flere smeller for å holde statusen som en Champions League-klubb intakt. Dermed blir helgens derby mot byrival Espanyol enda viktigere. Barcelonas naboer har gjort et godt comeback i La Liga hittil, og er faktisk på samme poengsum som deres storebror før helgens derby.
  Xavi har tatt over et lag som er uten seier på de fire siste, men alle signaler fra byen og klubben tyder på at de har fått seg et kraftig løft etter trenerskiftet. Comebacket kan bare bli perfekt med en derbytriumf, og vi tror Barcelona drar i land seieren til spillbare 1,41 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen