More

  Barcelona – Benfica

  Barcelona – Benfica
  Tirsdag 21:00
  Camp Nou
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 1,72
  U: 4,10
  B: 5,15
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: B
  Xavi startet karrieren som Barca-seier med 1-0 mot byrivalen Espanyol lørdag kveld. Til tross for at det bare var klubblegendens første kamp som trener, kunne man allerede se konturene av hvordan han ønsker laget skal fremstå: Presset, intensiteten og trianglene fra hans glansdager som spiller var tilbake, og det var i alle fall helt tydelig hva spillerne hadde fått beskjed om å gjøre.
  Barcelona kommer ikke til å vike noe som helst fra den stilen så lenge Xavi er ved roret. Derfor kommer det nok til å bli noen glipper og misser underveis, og kvelden i kveld kan fort være en anledning der alt ikke går som planlagt når Benfica kommer på besøk til Barcelonas storstue, Camp Nou, i Champions League.
  Barcelona kan sikre seg sin plass i utslagsrundene med seier i kveld. De ligger på andreplass i sin gruppe med to poengs forsprang til Benfica, og et tap kan fort bety katastrofe da Bayern München venter i siste gruppespillkamp.
  Nervene vil dermed ligge i høyspenn i kveld. Benfica ankommer Camp Nou med 6-1 og 4-1 mot Braga og Pacos Ferreira. Portugiserne har imponert i gruppespillet hittil, til tross for at de har bare fire poeng, og slo Barcelona i det omvendte oppgjøret tidligere i høst. 
  Barcelona må klare seg uten en rekke stjerner. Pedri, Ansu Fati, Ousmane Dembélé og Sergi Roberto er blant dem som må stå over kveldens oppgjør. Vi tror det blir en del prøving og feiling innledningsvis i Xavis regjeringsperiode på Camp Nou, og en av missene kan fort komme i kveld. 5,15 på borteseier er fullt godkjent.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen