More

  Atlético Madrid – Liverpool

  Atlético Madrid – Liverpool
  Wanda Metropolitano
  Tirsdag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport Premium 1
  Odds:
  H: 3,50
  U: 3,45
  B: 2,22
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: H
  Liverpool ankommer den spanske hovedstaden i revansjemodus. Engelskmennene har blitt slått ut av begge Madrid-lagene i Champions League de siste sesongene. For to sesonger siden var det kveldens motstander, Atlético, som sendte de helrøde ut i åttedelsfinalen, og forrige sesong ble det exit på bekostning av Real Madrid.
  Kveldens oppgjør på Wanda Metropolitano vil nok vekke tilbake gamle følelser hos mange. Returoppgjøret på Anfield 11. mars 2020 ble som kjent spilt foran fulle tribuner, en på det tidspunktet en skandaløs beslutning. I ettertid kom man frem til at avgjørelsen om å sende snaut 55 000 tilskuere til Anfield kostet 37 menneskeliv.
  I kveld er det heldigvis fotballen som er tilbake i fokus, og Liverpool ankommer Madrid i kanonform. I helgen valset scouserne over stakkars Watford og vant enkelt 5-0- Mohamed Salah scoret et ellevilt solomål i andre kamp på rad, og har for øyeblikket en konkurranse med seg selv om sesongens mål. Salahs form denne høsten har propellert ham oppover favorittlistene til å vinne Ballon d´Or, men sjefen sjøl, Jürgen Klopp, ønsker heller å fokusere på de kommende oppgjørene mot Atlético.
  – Vi tapte begge de forrige kampene vi spilte mot dem. Jeg er en positiv fyr, men jeg er ikke tilstrekkelig positiv eller naiv til at vi allerede har disse kampene i lomma. Det er et tøft sted å reise til, det vet vi. Forrige gang vi var her, slapp vi inn et tidlig mål, hadde mye ball, men skapte ikke all verden. Vi spilte ikke spesielt godt, erindrer Klopp foran et fullsatt presserom i Madrid.
  Hans motpart, Diego Simeone, fikk spillefri i helgen av det spanske fotballforbundet til å sørge for optimale forberedelser til kveldens storoppgjør. Som Liverpool, hadde også Atlético atskillige søramerikanske spillere som kom sent hjem fra sine landslagsoppdrag. Dermed har spanjolene fått langt bedre betingelser til å forberede seg enn engelskmennene, og det kan fort bli utslagsgivende. Liverpools brasilianere, Alisson og Fabinho, stod som kjent over helgens match mot Watford og reiste i stedet direkte til Madrid. De stiller garantert fra start i kveld.
  Atlético har startet sesongen godt poengmessig, men prestasjonene har vært noe helt annet enn da de vant ligaen forrige sesong. Gang på gang har de måttet kjempe tilbake fra underlege, og den kjente intensiteten under Simeone har ofte vært fraværende. I 2-0-seieren mot Barcelona for noen uker siden, var Los Colchoneros imidlertid tilbake på sitt beste. Atléti hadde full kontroll på katalanerne, og kampen var et bevis på at Simeones mannskap er klare til kamp når flomlysene lyser som aller sterkest. Simeone er full av lovord om kveldens motstander.
  – Det er en fornøyelse å se hvordan de spiller og presser motstanderen. Liverpool har storartet mobilitet og er fryktløse når det kommer til å etterlate seg rom bakover. De har raske kontringsspillere og med Virgil van Dijk tilbake i midtforsvaret er de enda mer solide i forsvar, som er veldig viktig, selv for et lag som Liverpool, sier Simeone.
  Denne kampen kjennes ut som et toppoppgjør som kan gå begge veier. Liverpool er kan hende knappe favoritter, men det er lett å la seg friste av hjemmeoddsen for den som drister seg til å sette noen kroner på kveldens tungvektsoppgjør.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen