More

  Atlético Madrid – Barcelona

  Atlético Madrid – Barcelona
  Wanda Metropolitano
  Lørdag kl. 21:00
  TV: TV 2 Sport Premium 1
  Odds:
  H: 1,92
  U: 3,55
  B: 4,40
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: U
  Enormt mye står på spill i kveldens storkamp på Wanda Metropolitano Stadium. Ryktene vil ha det til at Ronald Koeman er svært nære utgangsdøren på Camp Nou, og kveldens kamp kan fort bli nederlenderens siste som manager for Blaugrana.
  Det skyldes ikke minst den elendige starten i Champions League med strake 0-3-tap mot Bayern München og Benfica, og kvalifiseringen til utslagsrundene henger allerede i en tynn tråd. Det har ikke skjedd på 21 år.
  Ryktene svirrer
  Men heller ikke i La Liga har mye gått knirkefritt på katalanerne. Riktignok er Barça ubeseiret på de seks første kampene deres, men prestasjonene har sjeldent vært overbevisende. Kun forrige rundes 3-0-seier mot Levante kan karakteriseres som godkjent, da vidunderbarnet Ansu Fati gjorde sin etterlengtet retur etter ett år langt skademareritt, og 18-åringen markerte comebacket med scoring ti minutter etter innhoppet.
  Det virker imidlertid i overkant mye å forlange at en tenåring skal bære hele klubben på sine skuldre, selv om mannen Ansu Fati overtok draktnummer 10 fra gjorde akkurat det i flerfoldige sesonger. Barça ligger fem poeng bak ledende Real Madrid med en kamp mindre spilt, og et skjebnesvangert tap i kveld, vil bety tap av ytterligere terreng til ligalederen. 
  Atlético Madrids sjef, Diego Simeone, uttrykte på fredagens pressekonferanse støtte til sin managerkollega på Camp Nou, men det hjelper trolig nederlenderen lite. Rykter det er grunner til å tro det fins hold i, sier at Koeman er ferdig i Barcelona, selv om Barça skulle ende opp som seierherrer i kveld. Den eneste grunnen til at Joan Laporta ikke har sparket Koeman ennå, er at presidenten simpelthen ikke har fått hans erstatter på plass, som ryktes å være enten klubblegenden Xavi eller Belgias landslagssjef, Roberto Martínez.
  Svak Griezmann
  Det har også lugget kraftig for Atlético Madrid denne sesongen. De regjerende ligamesterne har vært en skygge av forrige sesongs utgave, og, Champions League inkludert, har Los Colchoneros måttet snu 0-1 til 2-1 i kampens siste kvarter, der alle vinnermålene har kommet på overtid.
  Den sagnomsuste bunnsolide defensive intensiteten virker å være mange hakk lavere, og på topp har stjernetrioen Antoine Griezmann, Luis Suárez og João Félix fremdeles til gode å finne skikkelig tonen. Spesielt Griezmann har sett svak ut etter at han returnerte til Atlético Madrid fra nettopp Barcelona, og franskmannen har blitt plassert i flere posisjoner mens Simeone oppdager hvordan få det beste ut av den franske stjernen. Det er et problem de fleste med hjerte for Barcelona kan relatere seg til, men Simeone mener det er opp til Griezmann selv å tilpasse seg sin gamle nye klubb.
  – Vi har alltid plassert ham enten på høyre- eller venstrekanten. Spillere er priviligerte, og det viktigste er at de alltid er klare til å spill der laget trenger dem. Han er en spiller som har evnen til å spille uansett hvor vi setter ham, understreker Simeone på fredagens pressekonferanse.
  Atlético gikk på sesongens første ligatap forrige runde, da de røk 0-1 for Alavés, klubben som frem til da stod med lite imponerende null poeng. Kan hende tjente prestasjonen og resultatet som en vekker for de regjerende ligamesterne. Det er uansett to storklubber, som for tilsynelatende har flere problemer enn løsninger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen