More

  Atalanta vs Lazio – Tippetips, analyse og odds

  I Serie A-oppgjøret på Gewiss Stadium på søndag vil hjemmelaget Atalanta kjempe om tre poeng mot Lazio. Det endte uavgjort sist gang Atalanta møtte Lazio. Ingen av lagene ønsket å tape, og stillingen ble 0-0. Den beste oddsen på at det igjen blir uavgjort er 3.40 hos bookmakerne. Atalanta er nummer to på tabellen med 24 poeng etter 10 kamper, mens Lazio er nummer fire med 21 poeng etter 10 kamper.

  Atalanta vs Lazio – Statistikk

  • Atalanta har ikke tapt på de siste 10 kampene
  • Atalanta har scoret i de siste 11 kampene på rad
  • I 8 av de siste 10 hjemmekampene Atalanta spilte, scoret begge lagene
  • Atalanta har sluppet inn i 11 av de siste 12 hjemmekampene
  • Atalanta har ikke tapt på 8 av de siste 9 hjemmekampene
  • Lazio har ikke tapt på 12 av de siste 14 kampene
  • Lazio har ikke tapt på 11 av de siste 13 bortekampene
  • Lazio har scoret i 10 av de siste 11 kampene
  • Lazio har ikke vunnet 6 av de siste 8 bortekampene
  • Lazio har ikke sluppet inn i de siste 3 bortekampene på rad

  Atalanta vs Lazio – Våre spådommer

  Atalanta vs Lazio – Kampanalyse

  Atalanta virker å være i fin form før deres kommende kamp. Deres seneste tre kamper startet med en seier mot Fiorentina, som ble slått 1-0. Deretter spilte de 2-2 mot Udinese, før Sassuolo ble beseiret 2-1.

  Lazio er ubeseiret i sine tre foregående kamper, og vant 4-0 mot Fiorentina, før de delte poengene i en 2-2 kamp mot Sturm Graz. En ny uavgjort fulgte, denne gangen i en 0-0 kamp mot Udinese.

  Atalanta vs Lazio – Innbyrdes oppgjør

  Atalanta har bare hatt ett enkelt tap på de siste 10 oppgjørene mot Lazio. Å tippe på uavgjort sist Atalanta møtte Lazio ville gitt god profitt. Lagene delte poengene i en 0-0 kamp, hvor ingen av lagene maktet å ta seieren. Atalanta går til kampen mot Lazio med en 4-5-1 statistikk på deres seneste 10 møter. Det gir en seiersrate på 40%, hvilket kanskje er verdt å ha i bakhodet, innen man setter sine spill.

  Atalanta vs Lazio – Lagnyheter

  Atalanta kan ha fire spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Lazio.

  Davide Zappacosta, Rafael Toloi, Juan Musso og Duvan Zapata mangler i troppen.

  For Lazio ser det langt lysere ut, da de ser ut til å kunne stille full tropp til kampen.

  Atalanta vs Lazio – Lagoppstillinger

  Atalanta vs Lazio – Tippetips

  Atalanta har tatt tre poeng i fire av deres foregående 10 hjemmekamper på tvers av alle turneringer. De spilte uavgjort fire ganger og tapte to kamper i denne perioden. Lazio har sikret seg fire seire på deres siste 10 bortekamper, hvor det også ble uavgjort fem ganger, samt et nederlag.

  De innbyrdes kampene mellom Atalanta og Lazio har det med at bringe det beste frem i begge parters angrep. Vi forventer derfor enda en underholdende duell, når Gewiss Stadium slår opp portene. I de siste 10 møtene mellom Atalanta og Lazio ble det scoret over 2.5 mål sju ganger, og Atalanta snittet på 2.1 mål per kamp. Lazio scoret 1.6 mål i snitt i disse kampene.

  Da begge lag har scoret i åtte av i de forrige 10 oppgjørene lagene i mellom, vil de være naturlig å tippe på at begge lag scorer i denne kampen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen