More

  Atalanta mot Juventus: Kamp på flere fronter

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Atalanta mot Juventus: Fullstappet program i Italia denne søndagen og allerede klokken 12.30 venter en skikkelig godbit. Da skal Atalanta møte Juventus på Gewiss Stadium og begge lagene går til avspark med godt håp om Champions League-spill neste sesong.

  Atalanta mot Juventus: Tilbake i slag

  Atalanta hadde en fantastisk start på sesongen og holdt 2. plassen på tabellen etter ti serierunder da man sammen med Napoli var de eneste ubeseirede lagene. Fortsettelsen ble imidlertid tung og mellom 23. oktober og 17. april leverte søndagens verter kun 7-4-9 på 20 seriekamper. Det var kun 12. best i Serie A i den perioden. Nå virker det imidlertid som om man har funnet formen igjen i akkurat rett tid. Flott 3-1-seier hjemme mot Roma ble fulgt opp med 2-1-seier borte mot Torino forrige helg etter at innbytter Duván Zapata avgjorde i 88. minutt. I midtuken ble tidlig baklengsmål snudd til 3-2-seier hjemme mot Spezia. De tre strake seirene har ført Atalanta opp på 5. plass på tabellen og det skiller nå kun to poeng opp til Inter og den viktige 4. plassen. Samtidig tåles ikke mange feilgrep da også Milan og Roma står med samme poengsum som vertene.

  Atalanta mot Juventus: Allegri sitter trygt

  Motstander Juventus virket avhengt i Champions League-kampen etter trekket på 15 poeng, men fikk dem så som kjent tilbake igjen 20. april i påvente av ankebehandlingen. Dermed ligger man akkurat nå på 3. plass på tabellen, fem poeng foran søndagens motstander. Det må imidlertid nevnes at trekket på 15 poeng fort kan dukke opp igjen etter videre runder i rettssalene. Fem kamper på rad uten seier i alle turneringer økte presset på trener Masimiliano Allegri, men onsdag fikk laget en etterlengtet opptur med 2-1-seier hjemme mot Lecce. Før kampen rykket også direktør Francesco Calvo ut med støtte til treneren:

  – Vår målsetting nå er å ta 2. plassen i serien og nå Europa League-finalen. Det er derfor veldig enkelt å støtte Allegri nå. Han har et fireårsprosjekt her og vi er ikke engang halvveis. Jeg vil ikke engang si at han sitter utrygt. Vi planlegger for fremtiden med treneren. Situasjonen med poengtrekket var vanskelig, men vi kom gjennom det. Nå venter den tøffeste delen av sesongen, men det er også rett tid for å finne toppformen.

  Juventus-direktør Francesco Calvo

  Atalanta mot Juventus: Endelig Vlahovic-jubel

  Det var ikke bare trener Allegri som fikk en opptur i midtuken. Dusan Vlahovic leverte også endelig scoring igjen og ble matchvinner. Serberen har som kjent slitt tungt etter storovergangen fra Fiorentina i fjor vinter. Mot Lecce fikk han tillit på Arkadiusz Miliks bekostning og det er nå klart at Juventus ikke benyttet seg av opsjonen til å hente Milik for 7,5 millioner euro. Den utløp i slutten av april og lånespilleren skal dermed i utgangspunktet tilbake til Marseille. Hans eventuelle erstatter kan bli et velkjent fjes i Juventus. Klubben linkes denne midtuken til en retur for Alvaro Morata som ikke har klart å komme til enighet med Atletico Madrid om en kontraktsforlengelse. Spanjolen har allerede to opphold i Juventus og man håper å kunne sikre seg han for en prislapp på under ti millioner euro til sommeren.

  Atalanta Mot Juventus: Endelig Vlahovic-Jubel
  Atalanta Mot Juventus: Kamp På Flere Fronter 2

  Atalanta mot Juventus: Tipset

  Ny særdeles viktig kamp. Atalanta har funnet formen i rett tid og kommer fra tre strake seirer. Alle tre kampene har også endt med over 2,5 mål og man har selv scoret minst to ganger i hver av kampene. Det skiller dermed kun to poeng opp til Inter og den siste Champions League-plassen. Tøffere enn ventet hjemme mot Spezia i midtuken der man ble reddet av tverrliggeren i sluttminuttene. Trener Gian Piero Gasperini var imidlertid fornøyd med forestillingen. 3-3 i det omvendte møtet 22. januar, jevnt også i de tre siste tilsvarende oppgjørene.

  Etter en elendig periode slo Juventus tilbake med 2-1-seier hjemme mot Lecce i midtuken. Der var Paul Pogba tilbake og fikk 20 minutter som innbytter. Dusan Vlahovic scoret endelig mål igjen, men spissen avsto fra feiring grunnet skytetragedien i Beograd onsdag morgen.

  Norsk Tipping byr på følgende odds:

  Atalanta: 2,35
  Uavgjort: 3,25
  Juventus: 2,95

  Av dem velger vi oss H-en.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen