More

  Italiensk drømmehelg

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det er tett kampprogram i Italia om dagen og nå er det duket for en skikkelig italiensk drømmehelg. Dette er den tredje fulle serierunden på bare en drøy uke. Napoli feirer seriegull og Sampdoria forbereder seg på Serie B-spill, men ellers er det stor spenning i de fleste kampene.

  Italiensk Dømmehelg
  Italiensk Drømmehelg 3

  Italiensk drømmehelg

  Den italienske drømmehelgen åpner på best mulig vis med Milan mot Lazio lørdag ettermiddag. Begge lagene kjemper en hard kamp om Champions League-spill neste sesong og det er naturligvis én av våre utvalgte hovedkamper her i Tipsbladet Weekend denne uken. Ny godbit i italiensk drømmehelg venter tre timer senere med Roma mot Inter. Vertene måtte nøye seg med 1-1 borte mot Monza onsdag og må takke målvakt Rui Patricio for det ene poenget. 35-åringene leverte nå virkelig varene etter tidligere i uken å ha vært linket bort. Poengdelingen var uansett skuffende og det skiller nå to poeng opp til lørdagens motstander og den viktige 4. plassen. Nemanja Matic ser nå frem til noen spennende uker i et intervju med Sky Sport:

  – Mourinho er en fantastisk trener som har vunnet mange trofeer. Han vil vinne flere og jeg er stolt over å spille for han. Det er ikke lett, han er aldri helt fornøyd, men jeg liker det. Mourinho endrer seg aldri, men han har mer erfaring nå. Jeg liker meg veldig godt i Roma. Vi spiller god fotball, kjemper om Champions League-plass i serien og er i semifinalen i Europa League. Jeg ser dermed frem mot de siste ukene av sesongen.

  Nemanja Matic til Sky Sport

  Motstander Inter har endelig våknet. I helgen dominerte man fullstendig i 3-1-seieren hjemme mot Lazio og kunne fort scoret seks mål der. Seks nettkjenninger ble det imidlertid i bortemøtet med Hellas Verona i midtuken. Der ble Romelu Lukaku sittende på benken hele kampen og det er fortsatt usikkert hvor belgieren kommer til å spille neste sesong. Usikkert er det også rundt trener Simone Inzaghis fremtid tross at man har kommet frem til semifinalen i Champions League-sluttspillet. Mindre glamorøst i lørdagens siste kamp, men Cremonese og Spezia har alt å spille for i nedrykksstriden.

  Sviktet på første forsøk

  Italiensk drømmehelg fortsetter søndag da vi åpner med en ny godbit og en ny hovedkamp her i Tipsbladet Weekend når Atalanta og Juventus møtes til viktig strid om Champions League-billettene. I Torino – Monza har vi to lag uten det store å spille for lenger. Napoli fikk en solid nedtur forrige helg. Hele byen gjorde klar til gullfeiring etter at Inter slo Lazio. Forventet hjemmeseier mot Salernitana var nok til å sikre gullet også rent matematisk, men seieren ble rotet bort seks minutter før slutt. Dermed måtte fansen gå skuffet hjem igjen i stedet for å eksplodere ut i feiring. Gullet er uansett sikret og så gjenstår det å se hva slags utgave av Napoli vi får se når et meget formsterkt Fiorentina-lag kommer på besøk. Søndagens siste kamp er et nytt avgjørende bunndrama mellom Lecce og Hellas Verona.

  Italiensk Dømmehelg
  Italiensk Drømmehelg 4

  Trakk seg etter 0-5-tap

  Hele tre kamper står på programmet mandag. Udinese har ikke det store å spille for lenger mens motstander Sampdoria forbereder seg på Serie B-spill neste sesong. Trener Dejan Stankovic trakk seg med umiddelbar virkning etter 0-5-tapet for Fiorentina forrige helg, men klubben har bedt han om å styre laget også i de siste kampene før kontrakten utløper i juni.  Empoli og Salernitana ser begge ut til å klare seg selv om det nok trengs et poeng eller to til før man er helt sikret. Runden avsluttes med Sassuolo og Bologna som begge ligger trygt plassert rundt midten av tabellen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen