More

  Arsenal vant på overtid av overtiden

  Ligaleder Arsenal var i kveld på vei mot overraskende poengtap på besøk hos nedrykkstippede Luton, men reddet æren i 97. spilleminutt.

  Arsenal Vant På Overtid Av Overtiden Gabe Osho Arsenal
  Arsenal Vant På Overtid Av Overtiden 4

  Gabriel Martinelli og Gabriel Jesus sendte to ganger gjestene i føringen, men The Hatters svarte gjennom scoringer av Gabriel Osho og Elijah Adebayo. Etter 57 minutter var det så Arsenals tur til å jage utlikning, etter at Ross Barkley hadde sendt hjemmelaget i føringen. Og det tok bare tre minutter før Kai Havertz gjorde 3-3.

  Luton - Arsenal
  Arsenal Vant På Overtid Av Overtiden 5

  Arsenal ble nok snytt for minst ett, kanskje to straffespark, men som Liverpool ble man overmannet og delvis nedkjempet av et energisk Luton-lag. Det tikket mot poengdeling og nok en fjær i hatten for Luton, men nei. På overtid av overtiden slår Martin Ødegaard en skrudd og god ball inn i feltet, og der ligger Declan Rice klar. 4-3, og dermed topper Arsenal tabellen også etter midtukerunden.’

  Manager Rob Edwards har så utvilsomt fått mye ut av mannskapet som i mai sikret seg sitt aller første opprykk til Premier League, men Luton har ikke marginene på sin side. Nå har de altså ledet frem til overtidsminuttene både mot Liverpool og Arsenal.

  Arsenal Vant På Overtid Av Overtiden Hwang Hee Chan Arsenal
  Arsenal Vant På Overtid Av Overtiden 6

  I kveld andre Premier League-kamp, mellom Wolves og Burnleypå Molineux ble, det favorittseier for hjemmelaget. Hwang Hee-chan leverte sin niende Premier League-scoring for sesongen, og sjette hjemme foran egne fans, og han ble kampens eneste målscorer.  Burnley hang spillemessig greit med, men laget lider fortsatt under personlige feil – og kom brått ned på jorda etter lørdagens flotte 5-0-seier i bunnoppgjøret hjemme mot Sheffield United. Wolves snudde på sin side en vond trend, etter strake tap på bortebane. Ny hjemmekamp venter lørdag, når Nottingham Forest besøker Molineux.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen