More

  Arsenal – Tottenham

  Det dukes igjen for Nord London-derby, og det er to lag i trøbbel som møtes søndag ettermiddag. Tottenham vant sesongens tre første kamper, mens Arsenal tapte alle sine tre. Siden da er rollene byttet om.
  Tottenham ble ydmyket og påført 0-3-nederlag av Crystal Palace, før det endte med 0-3-tap også mot Chelsea. Nå venter et tredje strake hovedstadsderby, og statistikken er ikke på Tottenhams side. Ingen av siste ti besøk på Emirates er vunnet, og det er lite som fungerer i Spurs-laget så langt denne sesongen. Bare ett lag har notert færre avslutninger på mål enn Spurs, og Harry Kane har vært en skygge av seg selv.
  Kane er tidenes toppscorer i Nord London-derbyene, med totalt 14 fulltreffere, Spissen, som søndag gjør sin 250. Premier League-kamp, er imidlertid fortsatt tydelig preget av sommerens transferkaos. 110 Premier League-spillere har avfyrt flere skudd på mål enn Kanes 4 (!).
  Arsenal – Tottenham
  Emirates
  Søndag 17.30
  TV: TV2 Sport Premium
  Mikel Arteta ble sagt å være nær sparken etter sesongens tre første kamper, som ble tapt med total målscore 0-9. En umiddelbar reaksjon ble krevd av både fans og klubbledelse, og spanjolen har levert. Norwich ble slått 1-0 i hovedstaden, før man lørdag gikk av banen uten baklengsmål igjen. Burnley ble slått 1-0, etter et vidunderlig frispark av Martin Ødegaard.
  Granit Xhaka returnerer etter karantene, og Arteta har ingen skadeproblemer å ta hensyn til når han velger sin førsteellever.
  Tottenham overrasket ved å vinne sesongens tre første kamper, men er nå nede på jorda igjen. I 0-3-tapet mot Crystal Palace var det lite som fungerte, og det gikk ikke bedre mot Chelsea – til tross for at Heung-min Son var tilbake etter skade. Holdt følge i 35 minutter, men ble avkledd etter hvilen.
  Steven Bergwijn og Ryan Sessegnon er skadet, mens Lucas Moura er usikker.
  Odds: 
  H: 2,44
  U: 3,34
  B: 3,22
  Odds fra Coolbet
  Vårt Tips: H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen