More

  Arsenal – Crystal Palace

  Arsenals Premier League-tittel fra 2004 er historisk, da de gikk en hel sesong uten tap. Siden da har ikke hovedstadsklubben gått helt til topps, men nå er muligheten endelig tilstede igjen. Med en norsk lagkaptein ved roret har The Gunners skaffet seg luke i tet, og denne luka kan denne helgen utøkes ytterligere.

  Tabellnaboene fra Manchester har vært opptatt med FA-cup, og med oppskriftsmessig hjemmeseier mot formløse Crystal Palace vil Arsenal lede Premier League med åtte poengs forsprang på City. Da med én kamp mer spilt enn de himmelblå, men én fugl i hånda er som kjent bedre enn ti på taket.

  Arsenal – Crystal Palace
  Emirates
  Søndag 15.00

  Arsenal har i to av sine siste fem kamper måtte ty til snuoperasjon på overtid for å sikre seier. Mot Fulham forrige helg var det imidlertid ingen tvil. Gikk til pause med behagelig 3-0, og var egentlig aldri truet. Ekstra gledelig for Gunners-fansen var det at man også fikk se Gabriel Jesus gjøre comeback fra sitt langvarige skadefravær. Jesus-comebacket var godt timet, når det nå er Eddie Nketiah som er til behandling for ankelskade. The Gunners har uansett målscorere i alle lagdeler, i sterk kontrast til helgens motstander.

  Palace røk onsdag 0-1 mot erkerival Brighton, i det som var fjerde strake uten scoringer for The Eagles. Odsonne Edouard, Michael Olise og Wilfried Zaha var alle skyldige i å misbruke målsjanser. Har fortsatt ikke vunnet i 2023, og fredag ble Patrick Vieira sparket. Det skiller før helgens runde bare 3 poeng til nedrykksstreken. Har bare vunnet 2 av 22 bortekamper mot Arsenal i ligaspillet, men er ubeseiret fra siste fire på besøk hos byrivalen.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,23

  U: 5,80

  B: 12,00

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen