More

  Andros Townsend: En ære

  Tidligere Tottenham, Newcastle, Palace- og Everton-ving Andros Townsend signerte onsdag kontrakt med Luton Town, og 32-åringen gleder seg til å bidra.

  -Det føles som en god match for begge arter. Jeg bor lokalt og har allerede trent med mine nye lagkamerater. Jeg har fulgt Luton lenge, og det er en ære å skulle få bidra, sier veteranangriperen som gjennom karrieren kan vise til hele 264 Premier League-kamper.

  Langt skadefravær

  Townsend startet karrieren i Tottenham, der han fikk sin Premier League-debut tilbake i 2012. Atskillige låneopphold fulgte, før han etter hvert ble fast inventar i både Newcastle og Crystal Palace. I 2021 signerte han for Everton, men der ble oppholdet snart ødelagt av en alvorlig kneskade. Siden skaden i mars 2022 har ikke Townsend spilt en offisiell kamp, før han forrige uke var i aksjon for Lutons U21-lag. Han spilte der 90 minutter, og da sto Hatters-ledelsen klare med kontraktsforslag.

  Andros Townsend
  Prøvespill: Andros Townsend Var I Sommer Nær Overgang Til Lutons Opprykkskollega Burnley

  Andros Townsend; – en å se opp til

  Andros Townsend er foreløpig gitt kontrakt med Luton ut året, men begge parter står klare til å forlenge om oppholdet blir vellykket.

  Les også: Avgjørende landslagsuke

  -Andros har åpenbare Premier League-kvaliteter, men vi hadde nok ikke kunne hentet ham om det ikke var for skaden som har holdt ham utenfor så lenge. Tilbake i form vil han uansett gi oss mer tunge og flere alternativer på topp, og samtidig vil han være en person som de yngre spillerne vil se opp til og vil lære av, sier manager Rob Edwards til lokalavisa Luton Today.

  Første mulige ligadebut for Luton kommer neste lørdag, når Luton besøker Nottingham Forest på City Ground.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen