More

  – André Hansen er klar for Odd

  Hansen er klar for Odd, og gjør Skien-retur tidligere enn forventet. Men trolig ikke før om en uke.

  Rosenborg-keeperen varslet klubben tidligere i sommer at han var ferdig på Lerkendal ved sesongslutt, og veien videre pekte umiddelbart mot Skien og Odd. Skuddstopperen forlot nettopp Odd for Rosenborg i 2014, og har siden voktet buret fjellstøtt for trønderne.

  Wahlstedt på vei til Brøndby

  I går fredag, virket det imidlertid klart at returen til Skien gjøres tidligere enn forventet, og 33-åringen ankommer Telemark allerede neste uke, skriver flere norske medier. Odd har nemlig fått hastverk med å få på plass en ny førstekeeper, for Leopold Wahlstedt skal etter sigende være på vei til Brøndby i en overgang verdt rundt åtte millioner kroner.

  Hansen Er Klar For Odd
  Leopold Wahlstedt Meldes Straks Klar For Brøndby.

  Dermed ser det ut til at André Hansen er klar for Odd for andre i gang i sin karriere. Det var lokalavisa Varden som var først ute med å rapportere sisteskansens fremskyndete retur til Skien. Det var viden ventet at Hansen ville vende tilbake til Odd ved sesongslutt, men Wahlstedts bebudede overgang til dansk fotball, har altså gitt telemarkingene hastverk med å få på plass en ny sisteskanse.

  Møter Odd til helgen

  Selvsagt møtes nettopp Rosenborg og Odd i helgens serierunde, der Hansen trolig vokter buret for klubben han har kontrakt med, Rosenborg. Sisteskansen sier han har ingen problemer med å ta på seg keeperhanskene mot klubben han trolig skal representere innen kort tid.

  – Jeg er Rosenborg-spiller, og det er jeg veldig stolt av. Enn så lenge spiller jeg i Rosenborg, og da gjør jeg alt for denne klubben. Hvis man er på banen, så kan man gjøre feil mot alle lag. Men man gjør ikke en feil mot Odd fordi man er linket til Odd, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg håper folk forstår det, sier Hansen til rbkweb.no.

  Hansen Er Klar For Odd
  André Hansen Står Trolig I Mål Mot Klubben Han Spiller For Om En Ukes Tid.

  Hansen spilte sin 300. kamp for Rosenborg i torsdagens Conference League-kvalik mot Crusaders, som endte 2-2.

  RBK-keeperen under sin storhetstid på Lerkendal. Hansen er klar for Odd om en ukes tid, ifølge norske medier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen