More

  Adjø Frank

  Nådestøtet for Frank Lampards uhyggelige sesong med Everton kom etter tapet mot bunnrival West Ham i helgen. Den avgjørende dagen kom i dag.

  To mål av Jarrod Bowen og en transportetappe i andreomgang. Frank Lampard så igjen rådvill ut på sidelinjen da hans Everton i rundt 78 minutter lå desidert sist på tabellen. Men et Southampton-tap og dermed delt sisteplass endrer ikke på det faktum at dette er et ekteskap som måtte ta slutt.

  Moral på bunn blant spillerne, fans i opprør med både eiere, manager og spillere. Everton er i fritt fall og trenger nytt blod inn, og det fort.

  Eier Farhad Moshiri svarte lørdag at potensielle endringer var utenfor hans rekkevidde. Det fikk flere til å stusse. Hvem er det som egentlig bestemmer?

  Nå ser det ut som om Moshri har tatt saken i egne hender og gitt grønt lys for at sparkingen kunne skje.

  Frank Lampard vann 12 av sine 44 kamper i alle turneringer på sitt lille år i Everton. De har nå gått ti kamper uten seier og må helt tilbake til 22 oktober for å finne forrige jubelscener da Crystal Palace ble slått 3-0 på Goodison Park.

  Han reddet klubben fra nedrykk i fjor med et nødskrik etter at han tok over for Rafael Benitez.

  Et av navnene som blir diskutert som erstatter er Duncan Ferguson. Toffees-legenden forlot klubben i sommer i jakten på en permanent managerjobb. Den har ikke kommet og mannen som tidligere har tatt jobben midlertidig ryktes å være ønsket tilbake. I tillegg blir Sean Dyche og Wayne Rooney sett på som redningsmenn. Nuno Espirito Santo og tidligere Valencia-manager Marcelino er også aktuelle i følge engelske medier.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen