More

  5 La Liga-kamper onsdag

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Midtukerunden fortsetter med fem La Liga-kamper onsdag kveld.

  Gårsdagens innledning på midtukerunden så Real Valladolid ta tre svært viktige poeng på bekostning av selveste Barcelona. Pucelanos vant til slutt 3-1 mot de ferske ligamesterne, og Barca så nok en gang temmelig uinspirerte ut, til tross for at de styrte det meste av begivenhetene.

  I Celta misbrukte Jørgen Strand Larsen en stor mulighet til å sikre alle poengene for Celta hjemme mot Girona. I stedet endte det 1-1 på Balaídos, og dermed er Celta fremdeles i faresonen i bunnstriden. Det samme er Almería, som røk knepent 0-1 mot Real Sociedad, men enn så lenge er ikke Celta eller Almería blant de aller mest utsatte lagene. Mye kan imidlertid endre seg i løpet av de neste dagene, og her er de fem La Liga-kampene som spilles i kveld.

  Real Madrid – Rayo Vallecano

  Søndagens forestilling kommer til å bli husket for alt annet enn at Real Madrid tapte 0-1 for Valencia på Mestalla. Vinícius Júnior ble på motbydelig vis rasistisk hetset av Valencia-fansen, som gikk så langt at de kastet lightere på det brasilianske ballgeniet. Få den slags svineri bort fra fotballen, og samfunnet for øvrig.

  Rayo Vallecano skuffet stort da de røk 1-2 hjemme for bunnlaget Espanyol søndag formiddag. Raúl de Tomás utlignet gjestenes ledelse fra straffemerket like før pause, men ny baklengs etter snaue timen konstaterte det skuffende hjemmetapet. Dermed er Rayo nede på 11. plass på La Liga-tabellen, og nå henger Europa-håpet i en tynn tråd.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 1,55
  • U 4,10
  • B 5,00

  Villarreal – Cádiz

  To nesten identiske scoringer ga Villarreal en noe heldig 2-1-seier over Girona lørdag. Gerard Moreno og Samu Chukwueze kontret inn seiersmålet tre minutter på overtid, og før det hadde hjemmelaget skapt atskillig trøbbel for den gule ubåten. Dermed et lite håp om CL-plass fremdeles.

  Samu Chukwueze Og Villarreal Har Ikke Helt Gitt Opp Håpet Om Cl-Plass. La Liga-Kamper Onsdag.
  Samu Chukwueze Og Villarreal Har Ikke Helt Gitt Opp Håpet Om Cl-Plass.

  Cádiz tok et viktig skritt mot overlevelse i La Liga med fin, fortjent 2-0-seier over Real Valladolid fredag kveld. Theo Bongonda ble den store helten for vertene med sine to scoringer, og den første var sågar en kandidat til sesongens mål med en rakett via tverrligger og inn fra om lag 25 meter. Samme mann la på til 2-0 fra straffemerket snaue kvarteret før slutt.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 1,48
  • U 4,50
  • B 5,90

  Elche – Sevilla

  Hvis Elche hadde vist den samme fighten og mentaliteten gjennom hele sesongen, og ikke bare de siste ukene, spørs det om ikke tabelljumboen ville hatt en sjanse. Lørdag kjempet de seg til 1-1 borte mot Getafe, som selv kjemper for livet om tilværelsen i La Liga. Har tatt syv poeng av siste 12 mulige, og virker ikke lenger å være den kasteballen de var tidligere i sesongen.

  Pere Milla Og Elche Har Vært I Fin Form Den Siste Tiden. La Liga-Kamper Onsdag
  Pere Milla Og Elche Har Vært I Fin Form Den Siste Tiden.

  Søndagens 0-0-kamp i Sevilla-derbyet ble en forglemmelig affære, og det kunne fort blitt det siste Jesus Navas gjorde i Sevilla-trøye, etter at veteranen ble utsatt for en skrekktakling av Miranda i sluttminuttene. Navas fikk heldigvis opp beinet og slapp med skrekken, men dette var ingen vakker fotballkamp.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 3,95
  • U 3,65
  • B 1,85

  Espanyol – Atlético Madrid

  Espanyol ga seg uventet livlinje til å forlenge La Liga-kontrakten, da de tok en nokså overraskende 2-1-seier borte mot Rayo Vallecano søndag. Sergi Darder og Nicolas Ribuado sine scoringer endret ikke tabellposisjonen deres, og Espanyol blir fortsatt værende på 19. plass, men nå skiller det bare ett fattig poeng opp til riktig side av streken.

  Atlético Madrid slo som ventet tilbake etter sjokktapet mot tabelljumbo Elche, og tok seg enkelt av Osasuna søndag kveld. Scoringer av Yannick Carrasco, Saúl Níguez og Ángel Correa sørget for at Los Colchoneros kom tilbake på vinnersporet, og håpet om å kapre andreplassen foran Real Madrid lever dermed i beste velgående.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 3,00
  • U 3,50
  • B 2,20

  Real Betis – Getafe

  Real Betis serverte en svært stusselig forestilling i søndagens Derbi Sevillano mot byrivalen Sevilla. Var nest best under hele oppgjøret, og skapte forsvinnende lite. Bedre ble det ikke da venstrebacken Miranda ble utvist i sluttminuttene for en hårreisende takling på veteranen Jesus Navas.

  Getafe skapte utallige sjanser, men fikk likevel bare med seg 1-1 mot nedrykksklare Elche lørdag. Munir El Haddadi sendte vertene i føringene med en flott volley, og fortsatte trykket mot gjestenes mål. Det endte imidlertid 1-1, og selv om det var nok til å ta dem over nedrykksstreken, kan dette likevel fort vise seg å være to poeng for lite når sesongen er over.

  Odds fra Norsk Tipping:

  • H 2,05
  • U 3,20
  • B 3,75

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen