More

  18. plass: Karamba

  Karamba debuterte i bookmakertesten vår i 2017 og endte da på 17. plass. Lite har endret seg siden den gang, nå blir selskapet nummer 18. Dette er en av mange «klonesider» som bookmakerbransjen dessverre får flere og flere av. Da snakker vi om et selskap som egentlig satser mest på casino, men som også kjøper seg en oddsløsning med samme utvalg og odds som alle de andre som har kjøpt samme pakken. Her er det SBTechs løsning som er brukt, som vi også kjenner fra selskap som ComeOn! og MobileBet.
  Problemet til Karamba er at de konsekvent har kjørt tilbakebetalingsprosentene så lavt som mulig for å sikre seg selv høyest mulige marginer. Det betyr at man bare kan gå til én av kopisidene i stedet og sette akkurat det samme spillet til langt høyere odds. 88 prosent tilbakebetaling på for eksempel skotsk og dansk fotball trodde vi var betingelser vi var ferdig med på 90-tallet og det fører også til at man er totalt ikke-konkurrerende på favorittoddser.
  Dermed blir det terningkast én fra oss i den kategorien. Det er rett og slett ingen grunn til å benytte seg av Karamba før de viser noen interesse av å satse på oddsseksjonen sin!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen