More

  League Two: Det smeller fra start hos topplagene  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  En rolig start på sesongen? Glem det. Topplagene må opp mot hverandre allerede i første ligarunde.  

  Wrexham starter jakten på nok et opprykk med hjemmekamp mot Milton Keynes i Wales. Hjemmelaget – som frem til i går bare hadde en signering i sommer– må klare seg uten Paul Mullin når laget nå forsøker seg på sesongens første trepoenger med erstatter Sam Dalby på laget. Kanskje blir det en realitetssjekk for fjorårets vinner av National League, da Milton Keynes ikke har planer om å bli i divisjonen særlig lenge de heller. Elektrisk stemning og muligens elektrisk fotball venter på Racecourse Ground lørdag ettermiddag.  

  Les også: Tabelltips League Two

  Favorittene møter nye Gillingham 

  Wrexham har kanskje sett Stockports første kamp tilbake i League Two i sine forberedelser. Med 0-3 før halvtimen spilt ble første dag tilbake en real nedtur for et år siden. County viste likevel nok utover i sesongen til at opprykket fort kunne blitt en realitet, og i år ser de enda skumlere ut. I generalprøven ble Preston North End slått 2-0 på Edgeley Park etter scoringer av William Collar og Ryan Rydel og den kraftig forbedrede troppen skal nå matche kreftene mot nye Gillingham. Neil Harris skal i år få en langt bedre høst enn fjoråret, uavhengig om det blir tre poeng eller ei i første serierunde.  

  Farlige bortekamper  

  League Two: Det Smeller Fra Start Hos Topplagene   1024167405 1 League Two
  Andy Cook Og Bradford Starter Borte

  Fire andre lag som er tippet i toppen må ut i bortekamper første serierunde. Bradford skal og må slå lag som Crawley om det i år skal være deres tur til å komme seg ut av denne divisjonen. Andy Cook er klar for å fortsette herjingen mot et svekket Crawley. Mansfield møter også et lag vi tipper i bunnen – nemlig Crewe. Det kan fort bli en uhyggelig start i det som alltid bruker å være en kaotisk første runde.

  Salford skal på tur til det sårede dyret Forest Green som fortsatt har mareritt etter debutsesongen i League One. Om Callum Hendry og Salford finner tonen raskt kan det bli en tøff start på livet tilbake i League Two. Tøff start kan det også bli for Notts County etter opprykket. Sutton United er kjent for å være ekstra ugreie mot de bedre lagene som kommer for å yppe seg på deres grønne bane.  

  For tidlig med statistikk  

  Statistikk og form er det for tidlig med når vi nå skal plukke ut sesongens første favoritt og luring. Vi kan også slå fast at Wrexham er blitt Norsk Tippings favoritt med det som virker som en latterlig odds i en så jevn kamp på papiret i første serierunde. Derfor frister nesten den høye oddsen på bortelaget. Men bare nesten.  

  FAVORITTEN:     

  • Grimsby – Wimbledon         
  • TIPS:    
  • H til 2.10 i odds hos Norsk Tipping    

  LURINGEN:     

  • Doncaster – Harrogate   
  • TIPS:     
  • H til 2.10 i odds hos Norsk Tipping 

  1.serierunde League Two

  1.Serierunde League Two
  League Two: Det Smeller Fra Start Hos Topplagene   3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen