More

  Xhaka etterforskes av National Crime Agency

  Det engelske fotballforbundet har i seks måneder etterforsket det gule kortet Granit Xhaka pådro seg i 4-1-seieren borte mot Leeds 18. desember i fjor. Nå har FA bestemt seg for å sende saken videre til NCA, National Crime Agency, som blant annet tar seg av økonomisk kriminalitet.
  Arsenal lekte seg til suveren seier på Elland Road i den nevnte kampen, men Granit Xhaka klarte likevel å pådra seg et gult kort fire minutter før slutt. Da sto han over ballen i 20 sekunder da han skulle ta et frispark helt til dommer Andre Marriner trakk frem kortet. Det er i utgangspunktet ingen overraskelse at Granit Xhaka pådrar seg kort, det ble tross alt to røde og ti gule kort på 30 kamper forrige sesong. Grunnlaget for etterforskningen er imidlertid at det ble plassert et spill på 52.000 pund hos et spillselskap på at 29-åringen skulle pådra seg et gult kort i løpet av kampens ti siste minutter. Det gar en utbetaling på 250.000 pund. Både størrelsen på spillet og hvor spesifikt det var på når kortet skulle komme gjorde at flere alarmbjeller ringte.
  Nå gjenstår det å se hva National Crime Agency finner ut. Kampfiksingsaker er sjelden i engelsk fotball, men Lincolns Bradley Wood fikk seks års karantene i 2018 etter å ha pådratt seg gule kort med vilje i to FA-cupkamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen