More

  Xavi ut – Flick (trolig) inn

  Xavi har fått sparken i Barcelona – en måned etter at styret overtalte ham til å bli i klubben.

  Xavi ferdig i Barcelona

  Bare noen uker etter at klubben bekreftet at Xavi ville fortsette som manager for Barcelona neste sesong, ble helomvendingen i dag bekreftet. Styret har besluttet å likevel kvitte seg med Barça-sjefen, og vinterens og vårens jakt på klubbens neste trener har vært av det parodiske slaget.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR KUN FEM KRONER

  I slutten av januar, annonserte Xavi at han ville gi seg som trener i klubben ved sesongslutt, og jakten på legendens erstatter gikk umiddelbart i gang, uten at det bar frukter. Dermed måtte styre krype til Xavi med halen mellom bena, og ba ham instendig om å fortsette neste sesong likevel. Det gikk 44-åringen med på, bare for i dag, to dager før ligaavslutningen mot Sevilla, å få sparken.

  – Ønsker ham all mulig suksess

  – FC Barcelona ønsker å takke Xavi for jobben han har gjort som trener, så vel som den utrolige karrieren som spiller og lagkaptein, og ønsker ham all mulig suksess i fremtiden, skriver klubben i en pressemelding.

  Xavi
  Xavi Ut - Flick (Trolig) Inn 2

  Treneren vil lede laget mot Sevilla på søndag, men får det deretter travelt med å rydde ut av kontoret, for hans erstatter virker allerede å være klar. Hansi Flick vil etter alle solemerker ta over etter legenden, som vant ligagullet med Barcelona forrige sesong. Flick vant det som vinnes kan da han ledet Bayern München mellom 2019 og 2021, men karrieren som tysk landslagssjef var heller skuffende. Flick har vært arbeidsledig etter at han fikk sparken av det tyske fotballforbundet i september i fjor, og nå blir La Liga høyst sannsynlig hans neste stoppested.

  Manager for søndagens motstanderlag Sevilla, Quique Sánchez Flores, er ikke nevneverdig imponert over behandlingen av trenerkollegaen:

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen