More

  Xabi Alonso neste Real-sjef?

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun fire runder gjenstår av den tyske ligasesongen og vi kan glede oss over at det fortsatt er stor spenning i begge ender av tabellen. Helgens runde sparkes i gang med to fredagskamper og i begge finner vi naturlige hjemmefavoritter anført av Xabi Alonsos Bayer Leverkusen.

  Xabi Alonso ønsket av Real Madrid

  Bayer Leverkusen har imponert stort under Xabi Alonsos ledelse og onsdag ble treneren linket til selveste Real Madrid. Xabi Alonso har ledet laget til 43 poeng på 21 kamper og med det klatret elleve plasser på tabellen. I tillegg er man som kjent klar for semifinalen i Europa League. Skulle den spanske storklubben forsøke seg på Xabi Alonso kommer Bayer Leverkusen til å kreve en heftig kompensasjon. Mainz har fortsatt håp om europacupspill neste sesong mens motstander Schalke 04 kjemper en desperat kamp for å unngå nedrykk. Gjestenes trener Thomas Reis avslørte på pressekonferansen torsdag at det var både dårlig og godt nytt i troppen:

  – Moritz Jenz er ikke klar, men Cedric Brunner og Tim Skarke har trent hele uken og er med i troppen. Sepp van den Berg er aktuell for startplass etter å ha scoret som innbytter i comebacket etter skaden forrige helg.

  Thomas Reis på pressekonferansen

  Schalkes 04s midtbanespiller Alex Kral fikk lov til å signere for klubben i fjor sommer grunnet Russlands invasjon av Ukraina, men kontrakten er kun for ett år. Man håper nå å få beholdt spilleren, men det virker vanskelig nå som blant annet Union Berlin har meldt sin interesse. 24-åringen har nå startet de tolv siste ligakampene for fredagens gjester.

  Stjernene returnerer for Frankfurt

  Fem kamper står på programmet i 15.30-runden på lørdag. Borussia Mönchengladbach har ikke det helt store å spille for lenger og er allerede i gang med planleggingen av neste sesong. Onsdag ble det bekreftet at man har signert 19 år gamle Lukas Ullrich fra Hertha Berlin. I tillegg skal man ha lagt inn bud på Arminia Bielefelds Robin Hack. Kaptein Lars Stindl er ferdig i klubben etter sesongen og der har man sett seg ut Magdeburgs Moritz-Broni Kwarteng som erstatter. I tillegg vil også stjernespiss Marcus Thuram reise så lørdagens verter har en travel sommer foran seg. Freiburg mot RB Leipzig er én av våre utvalgte hovedkamper i Tipsbladet Weekend denne uken og dekkes på de neste sidene. Augsburg mot Union Berlin er et spennende oppgjør mellom to lag som kjemper i hver sin ende av tabellen. Til slutt har vi Eintracht Frankfurt som kan glede seg over at stjernespiss Randal Kolo Muani, Djibril Sow, Evan N’dicka og Jesper Lindstrøm alle er på vei tilbake fra skader. Kolo Muani og Lindstrøm har begge vært linket bort denne sommeren, men klubben er klar på at man kun tillater salg av én av dem.

  Stjernene Returnerer For Frankfurt
  Xabi Alonso Neste Real-Sjef? 3

  Bellinghams fremtid virker avklart

  Den tyske runden avsluttes med de to store gullkandidatene. Lørdag kveld spiller Bayern München borte mot Werder Bremen. Gjestene har hatt en skuffende sesong og Sky Germany meldte denne midtuken at det vil medføre endringer i ledelsen. Minst én av Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic vil bli sparket etter sesongen. I søndagens eneste tyske kamp spiller Borussia Dortmund hjemme mot Wolfsburg. Det virker nå klart at vertene kommer til å miste Jude Bellingham til Real Madrid denne sommeren og Marca meldte onsdag at avtalen allerede er i ferd med å underskrives. Midtbanekollega Mahmoud Dahoud reiser også når kontrakten nå utløper. Dermed må man hente inn forsterkninger og ifølge Bild er det en retur for Jadon Sancho man jobber mest med. 23-åringen har ikke slått til i Manchester United og Borussia Dortmund håper å kunne få til en låneavtale for neste sesong. 

  Bellinghams Fremtid Virker Avklart
  Xabi Alonso Neste Real-Sjef? 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen