More

  Wycombe – Milton Keynes

  Wycombe-Milton Keynes
  Kampstart 20.45
  Wycombe sneik seg inn blant topp seks på sesongens aller siste dag. Sam Vokes og og Jordan Obita sikret tre poeng samtidig som Plymouth tapte mot dagens motstander. Dermed skal Gareth Ainsworth igjen prøve å ta den lille klubben tilbake til nest øverste nivå, bare et år etter nedrykket. Wycombe har gjennom variert og de startet det nye året med å gå syv kamper uten seier. Der og da virket opprykk som en umulighet, men uten tap de siste tolv kampene og totalt 28 poeng ble det til slutt en ekstra mulighet. Hjemmebanen Adams Park var lenge et for Wycombe og laget avga ikke poeng hjemme før Ipswich kom på besøk i November. Siden den gang har de fem uavgjorte og fire tap, deriblant i oppgjøret mot Milton Keynes i januar som gjestene vant 1-0.
  Scott Twine ble matchvinner i det oppgjøret, og Twine har vært Milton Keynes store spiller i år. Han avsluttet seriespillet ved å skåre hele fire mål i deres 5-0 seier over Plymouth på årets siste dag, noe som hjalp Wycombe til denne kampen her. Midtbanespilleren har 20 mål og 13 målgivende denne sesongen, noe som garantert gjør til at han ikke spiller i League One uansett hvordan disse kampene skulle gå. Milton Keynes hadde tatt en playoff før sesongen om de fikk tilbud om den. Men akkurat nå må det virke litt surt å bare være et poeng unna direkte opprykk. I en imponerende siste halvdel av sesongen ble forspranget til Wigan og Rotherham spist opp. Likevel ble det en del poengtap på slutten som ble skjebnesvangre for manager Liam Manning og co som bare vant tre av sine seks siste.
  På skadefronten er det bare Mohamed Eisa hos gjestene som muligens hadde fått plass i startelleveren som mangler. Han starter på benken men se opp for Adebbayo Akinfenwa om han kommer inn. Han har spilt for AFC Wimbledon og hadde nok elsket å slå hatklubb nummer en.
  Mulig lagoppstilling:Wycombe: Stockdale; McCarthy, Stewart, Tafazolli, Jacobson; Gape, Scowen; McCleary, Horgan, Obita; VokesMilton Keynes: Cumming; O’Hora, Darling, Lewington; Hayden, Coventry, Kasumu, McEachran, Harvie; Twine, Parrott
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.40
  U: 3.00
  B: 2.85
  Returkampen spilles søndag 8 mai klokken 19.30.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen