More

  Wrexham -Stockport

  Wrexham – Stockport. Nivå fem. og en avgjørende kamp på gamle og ærverdige Racecourse Ground i Wales. 
  I dag kan det avgjøres. Vinner Stockport bortekampen mot Wrexham er de klare for League Two etter elleve år utenfor det gode selskap. Store finansielle problemer sette en stopper for den store klubben på midten av 2000-tallet og i 2010/11-sesongen rykket de ned frå League Two. To år senere rykket de helt ned til nivå seks. 
  En viktig grunn til at Stockport nå endelig ser ut til å ta steget tilbake er manager Dave Challinor. Han sjokkerte i høst ved å gå fra laget han nettopp hadde rykket opp med, Hartlepool. Etter ankomsten i Stockport har laget stormet fremover og imponert både på og utenfor banen. Deres hjemmebane Edgeley Park har rocka i flere måneder nå og stadionet som tar 9000 tilskuere er nærmest fult hver eneste kamp. 
  Men om det skal bli opprykk i dag må de slå deres tøffeste rival. Wrexham er og en klubb i frammarsj. Etter at Hollywood-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney kjøpte klubben i 2021 har klubben vist muskler igjen. Phil Parkinson er manager og klubben har brukt penger. Senest i januar kunne de hente toppskårer i Wimbledon til klubben. Og spissen Ollie Palmer har levert med 13 mål på sine 19 kamper for klubben. Klubben tok fra februar til april hele 32 poeng på tolv kamper, men har de siste kampene rotet bort poeng. Dermed har Stockport, som også har tapt poeng den senere tid, en luke på tre poeng med tre kamper igjen. Siden Wrexham har en kamp mer spilt kan de ikke ta igjen Stockport med tap i denne kampen. Da er det et knallhardt program i playoff som venter. 
  Mulig lagoppstilling: Man finner et par kjente navn hos begge klubber. Stockport-spiss Paddy Madden var en tidligere storskårer i EFL. Nå hamrer han de inn på nivå fem. 
  Wrexham: Dibble, French, Cleworth, Tozer; Hall-Johnson, Davies, Young, Jones, McFadzean; Mullin, Palmer
  Stockport County: Hinchliffe; Palmer, Johnson, Keane; Newby, Cannon, Sarcevic, Croasdale, Hippolyte; Duffus, Madden
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.30
  U: 3.20
  B: 2.70
  Tips: Uavgjort. Selv om Wrexham vill elsket å ødelegge for opprykksfesten må de også passe på å sikre seg best mulig utgangspunkt før playoff. Vi blir derfor ikke overrasket om begge lagene får med seg et poeng, noe som vil nesten sikre opprykket for Stockport. 
  Kampstart 13.30. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen