More

  Wrexham har overtaket

  Med snart bare ti serierunder igjen av årets sesong av National League fikk endelig Wrexham overtaket.

  Den elleville duellen mellom Wrexham og Notts County på nivå fem gir seg ikke enda, men de siste dagene har Hollywood-klubben fått det lille overtaket som kan sikre de direkte opprykk.

  Før forrige helges runde lå Notts County på topp med 83 poeng mot Wrexhams 78. De to storklubbene har knivet gjennom hele sesongen i det som ser ut til å bli en ny episk sesong av Welcome To Wrexham til høsten. Notts County var favoritter hjemme mot Dagenham & Redbridge og ting så greit ut da Rúben Rodrigues gav dem føringen etter halvspilt førsteomgang. Men Dag & Red hadde andre planer og snudder kampen med seiersmålet fem minutter før slutt.

  Wrexham utnyttet dette og slo Dorking 3-1 hjemme på The Racecourse Ground etter igjen scoring av storscorer Paul Mullin. Laget som kom helt til fjerderunde i FA-cupen har av den grunn hengekamper og den ene av de to ble spilt tirsdag kveld. Da var det Chesterfield med deres kjente manager Paul Cook som gjestet den ærverdige banen. Der sikret Wrexham seg en ny seier etter blant annet et drømmemål av Elliott Lee før Sam Dalby sikret seieren like før pause. Med 2-1 seier tok de seg opp på tabelltopp og leder nå National League med et poeng og med en kamp til gode.

  Overtak Wrexham som også har hjemmekamp mot Notts County den 10 april. Med henholdsvis 88-32 og 89-32 i målforskjell og bare to tap hver denne sesongen bør det bli en severdig kamp for alle som elsker fotball.

  Ny statusrapport og preview til det oppgjøret får du her på Tipsbladet i påskeuken.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen