More

  Wolves – Liverpool

  Seks omkamper i FA-cupen i dag, og kampen mellom Wolves og Liverpool drar naturlig nok størst interesse. Det endte 2-2 i første møte på Anfield, i en kamp hvor gjestene nok ble snytt for seieren.

  Wolverhampton – Liverpool
  Molineux
  Tirsdag 20.45

  Wolves og Liverpool må ut i omkamp etter 2-2 i møtet på Anfield. Gjestende ulver tok der ledelsen ved Goncalo Guedes, etter stygg keepertabbe av Alisson Becker. Darwin Nunez utliknet på lekkert vis, før Mo Salah sendte hjemmelaget i ledelsen. Innbytter Hwang Hee-chan ordnet imidlertid balanse i regnskapet, før Wolves trodde de hadde sikret avansement da Toti etter corner hælsparket inn 3-2. Linjevakta hevet imidlertid flagget for offside i et tidligere trekk, og da VAR skulle sjekke avgjørelsen hadde de ikke gode nok bilder til eventuelt å kunne omgjøre. Bred enighet om at Wolves nok ble snytt for seieren, og det er en revansjesugen ulveflokk som i dag inviterer til revansjeoppgjør. Også i lørdagens hjemmekamp mot West Ham følte Wolves seg urettferdig behandlet av dommerne, da Raul Jimenez’ scoring på overtid på tvilsomt vis ble annullert for offside. Denne gang ble man uansett stående igjen med seieren, da Daniel Podence scoret kampens eneste mål. Pedro Neto, Sasa Kalajdzic og Boubacar Traore mister kveldens kamp, men Diego Costa meldes klar.

  Liverpool har vært et trist skue denne sesongen, og sesongverste ble levert i lørdagens bortekamp mot Brighton. Klopps utvalgte sto som saltstøtter gjennom hele kampen, og det endte med svært fortjent 0-3-tap. Rødtrøyene er nå nummer 9 på Premier League-tabellen, har sluppet inn åtte mål på sine siste tre kamper og tapt tre av siste seks kamper. Var også nest best i 2-1-seieren mot Leicester, og i første cupmøte med Wolves. På bortebane har rødtrøyene bare vunnet to av sesongens første ni ligakamper. Jota, Diaz, Van Dijk og Firmino er skadet, mens Nunez er usikker før kveldens kamp. Liverpool-fansen står på setene og roper etter forsterkninger til en haltende midtbane, men mest trolig vil det ikke bli handlet flere spillere i januar. Da tyder alt på at det neste sesong ikke vil bli spilt Champions League-fotball på Anfield, noe som gjør eventuell rekruttering til sommeren veldig mye mer komplisert.

  Tirsdagens FA-cup-returer:

  Accrington Stanley – Boreham Wood

  Forest Green – Birmingham

  Swansea – Bristol City

  Wigan – Luton

  Wolves – Liverpool

  WBA – Chesterfield

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen