More

  Wolves har bestemt seg

  Wolverhampton-ledelsen gjorde kort prosess med Bruno Lage, men hadde helt tydelig ingen alternativer da tidligere Sevilla-manager Julen Lopetegui måtte takke nei til jobben på Molineux.

  Siden Lopeteguis avslag har ulvene blitt linket til navn som Sean Dyche, Peter Bosz og eks-ulv Nuno Espirito Santo, men nå virker man omsider å ha bestemt seg. Og denne gang virker det å bli engelsk manager i Premier League-klubben. Nemlig QPR-boss Michael Beale.

  Michael Beale avsluttet sin egen aktive karriere allerede tidlig i 20-årene, og har siden satset alt på å bygge seg kompetanse for heller å bli trener og manager. Før han takket ja til jobben som head coach i QPR var Beale assistent for Steven Gerrard i både Rangers og Villa, og Gerrard har gitt sin tidligere kompanjong svært gode skussmål.

  I Queens Park Rangers har Beale bevist at han også var moden for sjefsjobben. Han overtok jobben på Loftus Road i sommer, og etter onsdagens 3-0-seier hjemme mot Cardiff troner The Hoops øverst på Championship-tabellen.

  Beale har klausul i kontrakten som sier at han kan forlate Championship-klubben for 1 million pund, og dette beløpet sies Wolves klare til å betale. Ifølge lokalavisa Express & Star har forhandlingene fortsatt ikke startet, men alt tyder på at Wolves har ny engelsk manager i løpet av kort tid.

  Klubbens mange portugisiske spillere har heller ikke mye språkmessig å frykte. Beale lærte seg nemlig portugisisk da han var assistent i brasilianske São Paulo.

  Wolves har bare to lag bak seg på Premier League-tabellen, og skal lørdag opp mot ett av dem. Kampen mot Leicester har avspark på Molineux søndag 15.00.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen