More

  Wolves enig med 17-årig brasse

  Det er bare en drøy ukes siden Wolves la snaut 13 pundmillioner på bordet for den 20-årige portugisiske midtbanespilleren Rodrigo Gomes, og nå står en ny unggutt klar til presentasjon.

  17-årige Pedro Lima virket lenge på vei til Strasbourg, men høyrebacken valgte til slutt eventyr med Wolves i Premier League. Lokalavisa Express & Star har bekreftet overgangen, men kontrakten blir ikke signert før unggutten 1. juli blir 18 år. Til tross for sin unge alder, vil forsvarsspilleren gå rett inn i Gary O’Neils førstelagstropp.

  Pedro Lima, Wolves
  Lovende Ulv: Pedro Lima Spilte Alle Brasils Fem Kamper I U17-Vm

  Lima ankommer fra brasilianske Sport Recife, der han forrige sesong noterte 13 førstelagskamper. Unggutten debuterte for det brasilianske U 17-landslaget i 2023, og spilte alle fem kamper i U17-VM. Overgangen til ulvene sies å koste Premier League-klubben 8,5 millioner pund.

  Alle engelske overganger – oppdateres hele sommeren

  Ny Wolves-kontrakt

  Leon Chiwome, Wolves
  Tillit: Leon Chiwome Har Signert Ny Ulve-Avtale

  Wolverhampton Wanderers som tirsdag fiKk bekreftet en tøff sesongstart med Arsenal og Chelsea i sine to første kamper, opplyser også at de har kommet til enighet om ny kontrakt for den unge angriperen Leon Chiwome. 18-åringen fikk sin førstelagsdebut forrige sesong, og rakk å imponere før han i april måtte kaste inn håndkleet med en ankelskade.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen