More

  Wigan prøver igjen

  I kveld debuterer Wigans tredje manager for sesongen og gjør med det et siste forsøk på å redde plassen i Championship.

  Helten og legenden Leam Richardson måtte gå i en tung høstperiode. Kolo Toure fikk ni kamper og null seiere før han igjen måtte forlate klubben. Takknemlig for tilliten sa Toure i etterkant men det var ikke mye tillit å spore hos Wigan-eierne. Nå har de hentet inn tidligere Wigan-spiller Shaun Maloney. Mannen med 91 kamper for the Latics og et FA-cuptrofe fra 2013 har bare en managerjobb fra før. Det var i skotske Hibernian og det endte med sparken etter fire måneder og bare seks seiere på 19 kamper.

  Debuten kommer borte mot Jon Dahl Tomasson og hans Blackburn. Med 13 tap denne sesongen er det rart at de frem til helgens runde har vært inne blant topp seks så lenge. Uforutsigbare og varierende spill til tross, laget står med bare et tap på sine eks siste kamper i alle konkurranser. Ligaspill har fått pause og dobbeltkamp mot Birmingham i Fa-cupen endte med avansement etter ekstraomganger. Nå jakter de tre poeng i ligaen som kan ta de tilbake til topp seks i kveld.

  For Wigan går den vinnerløse rekken tilbake til 12 november og faktisk er Blackburn bare et av to lag de har vunnet mot siden første dag av oktober 2022. Til tross for den forferdelige formen er det bare fire poeng og to hengekamper opp til Cardiff på trygg grunn. En seier i nær fremtid vil gi håp om fornyet tilværelse på nivå to.

  Sorba Thomas kom inn på lån fra Huddersfield men Rovers-fansen sitter igjen med en følelse av hva som kunne skjedd om ikke alt gikk galt på deadline-day. To signereringer var på plass men enn så lenge blir det ikke noe av grunnet rot i systemet og dermed sitter blant andre tidligere Huddersfield-spiller Lewis O’Brien ensom igjen i Nottingham Forest uten håp om spilletid det nærmeste halvåret. For Wigan har det blitt hentet fem lånesignering samt Steven Caulker i januar. Vi er spent på om Danel Sinani på lån fra Norwich kan finne noe av formen han viste på utlån i Huddersfield forrige sesong.

  Trolig lagoppstilling

  Blackburn Rovers: Kaminski; Rankin-Costello, Ayala, Wharton, Pickering; Buckley, Morton; Hedges, Dack, Brereton Diaz; Vale

  Wigan Athletic: Amos; Kelly, Caulker, Tilt; Nyambe, Power, Naylor, McClean; Lang, Sinani; Keane

  TIPS: H

  Vi tror det blir en målfattig og jevn affære på Ewood Park, med hjemmelaget som vinner. Det gir 1.92 i odds hos Norsk Tipping. Det kan være verdt et forsøk på u1.5 scoringer til 2.95 i odds hos NT også.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen