More

  Wigan i lønnstrøbbel, igjen

  Igjen må Wigan-spillerne vente på lønn. Igjen får de en fridag de ikke ønsker.

  Nedrykket er bekreftet. Minuspoeng er utdelt, men de samme problemene fortsetter for Wigan. I dag melder klubben på sin hjemmeside at spillerne igjen ikke har fått sin rettmessige lønn. Dette skjer bare seks uker etter at spillerne måtte boikotte trening etter at de for fjerde gang denne sesongen fikk forsinket lønnsutbetaling.

  Mr Talal Al Hammad sier at det ble tatt en beslutning om å betale så mange som mulig innad i organisasjonen og at spillerne og støtteapparatet vil få betalt så fort langhelgen er over i England.

  Flere meldinger tyder på at Al Hammad og hans Phoenix 2021 Limited ikke snakker helt sant i sin uttalelse og det blir rapportert om at enkelte utvalgte spillere har fått betalt, ut fra lengden på deres kontrakt. Siste ord er nok ikke sagt og spørsmålet er om eiergruppen overlever sommeren.

  Samtlige førstelagsspillere har av den grunn fått fri fra trening i dag og misser dermed store deler av oppladningen til sesongens siste kamp. De avslutter sesongen hjemme mot Rotherham mandag ettermiddag i en kamp det er ventet store protester fra hjemmefansen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen