More

  West Ham vil bytte

  Declan Rice er ønsket av det meste som kan krype og gå av storklubber i Europa, men West Hams ganske så briljante midtbanemaestro tippes av mange å ende opp i Arsenal. Engelske tabloider, med en tøyseavis på tre bokstaver i føringen, mener å vite at West Ham nå har foreslått byttehandel. En god dose cash skal man naturligvis ha, men i tillegg ønsker man Emile Smith Rowe inn portene på London Stadium.

  Meksikanske Edson Alvarez (25) lanseres samtidig som en mulig erstatter for Rice på West Hams midtbane. Ajax-spilleren antas å bære en prislapp på 45 millioner pund. Høres mye ut, men det er meg.

  Manchester City har, som meldt tidligere denne uken), kommet til enighet om personlige betingelser med Chelseas Mateo Kovacic, men de himmelblå skal også være interessert i landsmann Josko Gvardiol. Den 21-årige forsvarsspilleren linkes forsåvidt til atskillige, så hvem vet?

  West Ham Vil Bytte Joao Cancelo
  Dagens Dobbel: Cancelo Vant Både Premier League Og Bundesliga Denne Sesongen. Frekt.

  Mer Arsenal. Joao Cancelo kan bli en av flere som har passert Manchester City på vei til The Gunners. 29-åringen har det siste halvåret vært på lån i Bayern, men City skal være villige til å selge – også til tabellnaboen.

  Selveste Luton Town søker forsterkninger på keeperplass, og superveteran Asmir Begovic sies å være aktuell for plass mellom stengene på Kenilworth. Bournemouths langt yngre Mark Travers figurerer også på den middels pålitelige ryktebørsen.

  Tipsbladet var aller først ute med hjemmesnekret rykte om Benjamin Pavard til Liverpool, og den siste uken har også etternølere kommet på banen. Ryktet ga seg selv, når en verdensmester fra Bayern – som både kan spille back og stopper – takket nei til ny kontrakt med den tyske pokalplukkeren. Nesten for enkelt.

  West Ham Vil Bytte Davdi Raya
  Ettertraktet Burvoker: David Raya Er Ønsket Av Tottenham, Med Flere

  Brentford sies å kreve ubeskjedne 40 pundmillioner for David Raya. Prisforlangende har fått interesserte klubber som Tottenham og West Ham til å steile. Så heter det i alle fall i hovedstadsblekka London Evening Standard.

  Saudi-Arabias statseide klubber linkes til de fleste spillere over 32 år. Ser ingen grunn til å nevne noen av dem.

  Newcastle må handle før Champions League, og øverst på ønskelista sies James Maddison, Scott McTominay, Conor Gallagher og Moises Caicedo å stå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen