More

  West Brom – Coventry

  Som i Premier League skal det også i The Championship spilles fredagsfotball. På nivå 2 er de fleste klubbene glade for at vinduet nå er stengt, og flere puster lettet ut etter å ha holdt sine beste spillere unna klørne fra langfingrede Premier League-klubber.

  Spesielt i Coventry var det munter stemning etter Deadline Day, da deres svenske spissjuvel Victor Gyokeres fortsatt var Sky Blues-spiller. Den svenske landslagsangriperen har notert seg for 31 scoringer på 76 kamper for Coventry, etter å ha blitt hentet på permanent basis fra Brighton & Hove Albion. Everton var én av flere Premier League-klubber som ble ryktet å ligge langflate etter svensken, men Gyokeres gjør seg nå heller klar til møte med West Bromwich på The Hawthorns.

  WBA – Coventry
  The Hawthorns
  Fredag, 21.00 
                                          

  Fredagsunderholdning fra The Hawtornes, med et WBA som etter fire strake seirer har møtt noe tøffere motstand den senere tid. Først senket av Scott Twines drømmemål i borteoppgjøret mot Burnley før det ble regelrett slakt borte mot Bristol City i FA-cupen forrige helg til tross for et sterkt mannskap på banen. Første antydning til motgang for Carlos Corberan, som ledet laget i seks ubeseirede møter før nevnte to kamper. Har hentet inn Nathaniel Chalobah fra Fulham og kanskje går han rett inn på et mannskap som har falt ned på tiendeplass før runden. Det skiller uansett fortsatt bare fire poeng frem til Middlesbrough på fjerdeplass, og fortsatt gjenstår 18 runder å spille i The Championship. The Baggies har godt håp om å nå play off. Både Chalobah og Leicester.lånet Marc Albrighton står klare til å debutere, men Matt Phillips og Kyle Bartley er skadet og uaktuelle for spill i kveld. WBA har 6-4-4 fra sine første 14 hjemme foran egne fans denne sesongen.

  Coventry er i fyr og flamme over at Victor Gyokeres blir værende – ut sesongen i det minste. Svensken har allerede bokført 16 scoringer denne sesongen, og at han blir værende i himmelblått betyr godt håp om play off også for Coventry. Fikk seg en real opptur etter fem strake ligakamper uten seier da Huddersfield ble slått 2-0 forrige helg. Kanskje var det nyankomne Luke McNally som roet et rufsete forsvar og dermed ordnet deres første smultring i 2023. Gikk seirende ut av det motsatte oppgjøret etter sen straffescoring. Tøff start på februar, når tre topp 10-lag står på menyen. Dette gir da samtidig god muligheten til å utmanøvrere play off-utfordrere. At denne måneden kan bli avgjørende for opprykkshåpet er uansett sikkert. Tyler Walker og Matt Godden er friskmeldte og klare for innsats på The Hawthorns. Coventry har notert 3 seirer og 6 tap fra sine første første 13 reiser.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 1,70

  U: 3,45

  B: 4,20

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen