More

  Welcome to Wrexham

  Kanskje den første og eneste anmeldelsen av en tv-serie hos Tipsbladet, men om du ikke har sett den så er det bare å finne den frem.

  Welcome to Wrexham følger Rob McElhenney og Ryan Reynholds oppkjøp av klubben og alt som følger med. Dette hadde potensiale til å bli pinlig, kleint pute-tv men variasjonen av humor, detaljerte beskrivelser av hvordan ligasystemene fungerer, hvordan de to nye eierne tenker og oppfører seg samt alt som skjer i og rundt klubben Wrexham gjør dette til en sesong man nyter fra ende til annen.

  Hver enkelt episode gir oss innblikk i hva som skjer. Vi får den forferdelige historien om hvordan klubben holdt på å gå under med deres tidligere eier og hvordan fansen så vidt har klart å holde det flytende. Vi får se skepsisen som råder når to Hollywood-stjerner midt i en pandemi tar fatt på sine første fan-møter for å overtale fansen til salg. Personlige historier fra spillere som ikke lever et luksusliv og mye mye mer.

  Historiene om pubeieren som ligger vegg i vegg med verdens eldste stadionanlegg, The Racecourse Ground følger sesongen gjennom. Det samme gjør flere av de andre lokale supporterne som veksler mellom håpløshet, håp, sinne, glede og frustrasjon. Møtene som etter hvert skjer mellom dem og de to nye eierne er gåsehud av ypperste kvalitet. Moderniseringen av klubben er også fascinerende å følge. Det skjer mye på kort tid.

  Det er helt tydelig at det fra start av er McElhenney som er forkjemperen. Det er han som vil mest, det er han som viser interessen og det er han som setter seg inn i alt. Men det skjer noe med dem begge når de først kommer seg til Wrexham og det blir tydelig hvor mye de begge to faktisk bryr seg. Det får man også et bevis på når Reynholds i en episode reiser over alene, til McElhenney sin store frustrasjon. Deres første tur over er episoder man kan se om og om igjen.

  En sliten by, en slitt stadion, en sliten pubeier og slitne mennesker. Det var livet til alle i og rundt Wrexham før oppkjøpet. Har man noen som helst tvil om hvorfor man bør holde et ekstra øye med denne klubben fremover så må man sette seg ned for å se sesong en av “Welcome To Wrexham”. Med den passende inngangslåten “The Times They Are a-Changin'”. For det er nettopp det som skjer. Og her får man bli med på alt som skjer, på godt og vondt. I ekte Hollywood-stil selvsagt.

  TERNINGKAST 6

  Serien ser du på Disney+

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen