More

  Watford med manager nummer 19

  På elleve år har Watford forsøkt seg med 18 managere. I dag ble nummer 19 ansatt.

  Watford melder i kveld på sin hjemmeside at de har ansatt Valérien Ismaël som ny manager for sesongen 2023/24. Den 47 år gamle franskmannen kom til England i 2020 og tok da over et Barnsley i bunnen av tabellen i oktober før han ledet laget til femteplass og play off til Premier League, som endte med tap i semifinalene.

  Fremfor 2021/22-sesongen ble han lokket videre til WBA, men etter knappe syv måneder i klubben fikk han sparken og dro så videre til Besiktas. Nå er han igjen tilbake i England og den mest ustabile trenerjobben i landet.

  Watford med snitt på to

  Watford startet sesongen med det langsiktige målet Rob Edwards som ble lokket til Vicarage Road, bare for å bli sparket etter ti kamper. Slaven Bilic ble erstatteren før han igjen fikk sparken og ble erstattet av Chris Wilder på midlertidig kontrakt ut sesongen. Til tross for at han bare skulle lede laget ut sesongen og i påvente av ny manager måtte klubben gå ut med melding om at Wilder ikke skulle sparkes før sesongen var omme i klubben som gjennomsnittlig har vært innom to managere per sesong de siste elleve årene.

  Oddsen på at manager nummer 20 kommer inn dørene i løpet av høsten bør uansett ikke være for høy.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen