More

  Watford – WBA

  Tett og jevnt rundt både opp- og nedrykksplasser på Championship-tabellen, men det finnes ikke lenger spenning rundt Burnley. Vincent Kompanys utvalgte har lagt inn femtegiret, og cruiser mot både ligatittel, rekorder og umiddelbar retur til Premier League. Lørdag var det play off-jagende Luton som ble slått på Kenilworth Road, og det skiller 14 poeng ned til nærmeste lag utenfor direkte opprykksplass, sågar med kamp til gode på nærmeste utfordrer.  Hvem som slår følge på direkteflyet opp til eliten er straks mer usikkert. Sheffield United var lenge komfortable i førersetet, men etter strake tap mot Middlesbrough og Millwall skiller det nå bare fire poeng mellom The Blades og nettopp Middlesbrough. 

  I kveld spilles det viktig kamp mellom klubber som har siktet stilt på play off-plass. Watford er inne i topp 6 med full pott i kveld, mens WBA kan ta seg forbi Watford og være poenget fra topp 6 om de for en sjelden gangs skyld vinner på Vicarage Road.

  Watford – WBA
  Vicarage Road
  Mandag 21.00

  Fem strake uten seier for Watford, men imponerende kamp borte mot suverene Burnley tirsdag. João Pedro sendte da The Hornets i ledelse etter en halvtime, og 1-0 sto seg frem til femte overtidsminutt. Poenget var uansett nok til å beholde play off-plassen, frem til man lørdag ble vippet ned. 7-4-4 fra første 15 hjemme på Vicarage Road. 1-1 i omvendte møte med West Bromwich på The Hawthorns. Slaven Bilic møter her en av sine tidligere klubber, og han kjenner garantert presset. 4 seirer fra siste 14 kamper betyr vanligvis at det er tid for å rydde kontoret når du er manager i Watford. Direkte opprykk er utenfor rekkevidde, og selv play off-plass kan bli tøft å nå, med så mange lag fortsatt i diskusjonen.

  West Bromwich-manager Carlos Corberan gikk 13 timer uten baklengsmål på The Hawthorns, før rekken ble brutt mot opprykksrival Blackburn onsdag kveld. Det så bra ut da Jayson Molumby stanget inn 1-0 til WBA med bare kvarteret igjen på klokka, men frisparket man ga fra seg i 89. spilleminutt skulle vise seg skjebnesvangert. Ben Brereton dunket ballen i mål til 1-1 i en jevnspilt kamp. 5 seirer og 6 tap fra første sesongens 15 første bortekamper. Corberan fikk en flying start i jobben som WBA-manager, men etter å ha tegnet ny langtidskontrakt har det gått trått. Bare fire poeng er plukket fra siste fire kamper, og på Vicarage Road har ikke West Brom scoret mål på noen av sine siste tre besøk.

  Odds:

  H: 2,50

  U: 3,10

  B: 2,55

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen