More

  Watford – Liverpool

  Watford – Liverpool
  Vicerage Road
  Lørdag 13:30
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 7,95
  U: 5,40
  B: 1,41
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: B
  Claudio Ranieri entrer sin tredje periode i Premier League etter at han i landslagsoppholdet tok over Watford. Hvorfor nyankomne Hornets-managere får kontraker med mer enn ett år i lengde vites ikke, men italieneren har i alle fall skrevet under på en toårskontrakt.
  Den erfarne manageren må ta i bruk all sin kløkt og rutine når han tar fatt på jobben i Watford. Liverpool, Arsenal, Leicester, Manchester United, Chelsea og Manchester City er seks av de åtte neste motstanderne, og først ut for Ranieri er ligamesteren fra 2020.
  Til tross for at Ranieri har passert 70 år og dermed en alder de aller fleste har sagt farvel til abeidslivet, bedyrer den karismatiske manageren at husfreden er bevart.
  – Det spiller ingen rolle om jeg er 50, 70 eller 80 år. Det viktigste er hjernen, og hjernen min er fremdeles ung og fungerer utmerket. Kona er enda mer fornøyd enn jeg som faktisk tok denne jobben. Jeg kunne ikke dra til huset jeg beholdt i London på grunn av Covid, men nå er vi tilbake. Happy wife, happy life, sier den italienske sitatmaskinen.
  Han kunne knapt fått en mer utakknemlig start på Watford-jobben med Liverpool som gjester, men scouserne ankommer Vicerage Road i svekket tilstand. På grunn av midtukens landskamper ble ikke Alisson og Fabinho klare i tide, men ble i stedet sendt direkte til Madrid for å forberede seg til kommende ukes Champions League-oppgjør mot Atlético Madrid.
  Dermed må Liverpool stille med reservekeeper Caoimhin Kelleher i buret og en vikar for Fabinho på midtbanen. Kelleher har imidlertid vist seg som en fremragende burvokter når han har fått sjansen, og har ikke virket preget av nervene som naturlig kommer med når man står i mål for en av de største klubbene i verden. I dag får han sin tredje Premier League-match under beltet og sin 11. for Liverpool totalt.
  Watford har tatt bare syv poeng på de syv første rundene, og fremover venter som sagt atskillig tøffere motstand. Den nyopprykkede klubben ble rundspilt i forrige runde av Leeds, men slapp likevel unna med beskjedne 0-1 på Elland Road. Forrige seier kom for en snau måned siden mot allerede nederlagsdømte Norwich.
  Liverpool var sist å se i tungvektsduellen mot Manchester City. The Reds ble spilt av banen i førsteomgangen, men slapp likevel unna med 0-0 til pause. I andreomgang gikk gullkandidatene rett i strupen på hverandre, og særdeles underholdende siste 45 gjorde at det endte 2-2. Mo Salah scoret det som garantert vil bli en kandidat til sesongens mål med en ellevill prestasjon, og den egyptiske målkongen blir trolig en kapteinfavoritt på atskillige Fantasy-lag denne runden.
  Salah er allerede oppe i seks ligamål denne sesongen, og bak han følger Sadio Mané og Diogo Jota med fire og tre fulltreffere. Den målfarlige trioen ventes å stille til start også i formiddag, og er i stand til å lage atskillig trøbbel for det som foreløpig har vært et vaklevorent Watford-forsvar.
  Det spørs om Ranieri har fått skikk på den defensive organiseringen i tide, og til tross for ny manager og viktige brasilianske fravær for Liverpool, lander vi likevel på B´en i Premier League-rundens første oppgjør.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen