More

  Wales – Iran, analyse, tips og odds

  Klart for andre runde i gruppe B, og helt avgjørende kamp for Wales og Iran. Wales ble rundspilt av USA før pause i sin første kamp, men slo tilbake med en god andreomgang og ble belønnet med poeng. Iran fikk så hatten passet mot England, da det endte med 2-6-tap. Lagene er naboer på FIFA-rankingen, med Wales som nummer 19 og Iran på plassen bak. Gareth Bale skriver historie når han gjør sin landskamp nummer 110, og dermed passer Chris Gunther som før avspark har flest landskamper for Wales gjennom tidene. Bale er allerede landets toppscorer, med 41 scoringer etter fulltrefferen mot USA.

  Wales vs Iran, statistikk

  • In 10 of the last 12 matches Wales played, both teams scored
  • In 10 of the last 11 Wales matches the sum of goals was under 3.5
  • Wales have scored in 13 of the last 14 matches
  • Wales have conceded in 11 of the last 12 matches
  • Wales have not won 8 of the last 9 matches
  • In 16 of the last 17 Iran matches the sum of goals was under 3.5
  • Iran have scored in 22 of the last 24 matches
  • In 8 of the last 10 Iran matches the sum of goals was under 2.5
  • Iran have not won 3 of the last 4 matches

  Wales – Iran, tips

  Wales – Iran

  Wales Form

  Wales har tapt fem av sine siste ti landskamper, og bare vunnet to. Poenget mot USA kom etter knepne tap mot Belgia og Polen. Målforskjellen fra siste ti kamper viser 11-14. Spilte mot USA sin første VM-kamp siden 1958, og nervene lå tydelig tykt før pause. Her bør man kunne være raskere ut av startblokkene.

  Iran Form

  Iran står bokført med fem seirer og fire tap fra sine siste ti kamper. Tapte stort mot England, men det var uansett ikke der de skulle ta poengene som gir avansement fra gruppa. Fikk også en vanskelig start på den kampen, da sisteskanse Alireza Beiranvand pådro seg nesebrudd og hjernerystelse, og måtte forlate banen etter få minutters spill. Beirandvand må også stå over dagens kamp.

  VM-sjansene

  Wales virket ikke å få noe med seg fra kampen mot USA, men etter en fryktelig tung førsteomgang kom Robert Pages’ utvalgte på banen som et nytt lag etter pause. Etter Bales utlikning har man skaffet seg utmerket utgangspunkt. Iran ble herjet med av England, men dette var som forventet. Er i VM av en grunn, og vil ganske sikkert vise seg fra en bedre side i dag.

  Wales vs Iran, lagoppstillinger

  Wales scorer ikke mye mål, men over 2,5 scoringer ble fasit i fem av lagets siste ti kamper. Også Iran er beskjedne målscorere, og i bare to av lagets siste ti kamper ble det notert over 2,5 scoringer.

  Wales har scoret det første målet i bare tre av sine siste ti kamper, og i bare én av siste ti har man holdt nullen. Iran har scoret først i fem av sine siste ti, og har holdt nullen i halvparten av de siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen