More

  Wales – England

  Klassiker på programmet tirsdag, når Wales skal opp mot storebror England.  Waliserne gikk inn i sitt første VM-sluttspill siden 1958 med forventninger og håp, men har skuffet totalt. Ble rundspilt av USA før pause i åpningskampen, men karret til seg ett poeng etter sen straffescoring fra Gareth Bale. Var uansett favoritt mot Iran i påfølgende kamp, men var aldri i nærheten og røk 0-2. Må i kveld slå England for å kunne ta seg videre, og marginen må være på fire mål om man ikke vil være avhengig av resultatet i gruppas andre kamp.

  England herjet og vant 6-2 mot Iran i åpningskampen, men var aldri i nærheten av å følge opp mot USA. Var nest best i det meste, og heldige som unngikk baklengsmål da Pulisic traff stolpen for USA. Southgate fikk etter kamp massiv kritikk for sin defensive innstilling, og det målløse oppgjøret gjør at man må være på tå hev også i siste kamp. Vil trolig gå for å sikre gruppeseieren tidlig, og Phil Foden antas å starte kampen for å gi etterlengtet kreativitet til laget. Trolig vil det også gjøres flere forandringer i elleveren, da det er godt med kvalitet også blant de som har slitt benk i innledende kamper.

  Wales – England Stats

  • In 10 of the last 12 matches Wales played, both teams scored
  • In 10 of the last 11 Wales matches the sum of goals was under 3.5
  • Wales have scored in 13 of the last 14 matches
  • Wales have conceded in 11 of the last 12 matches
  • Wales have not won 8 of the last 9 matches
  • England have not won 6 of the last 7 matches
  • England have conceded in 6 of the last 7 matches
  • In 3 of the last 4 England matches the sum of goals was over 3.5
  • In 3 of the last 4 England matches the sum of goals was over 2.5

  Wales – England, tips

  Wales – England Preview

  Wales Form

  Wales har bare vunnet én av sine siste ti, og fire av de siste fem er tapt. Veldig skuffende prestasjon mot Iran, og ekstra tungt var det å se at Bale og Ramsey var av de svakeste i laget – duoen som skal gå foran og vise vei. Har tatt store skalper i mesterskap tidligere, senest da Belgia ble slått på vei til semifinale i EM 2016, men det var en langt bedre Wales-utgave enn den Rob Page har til rådighet nå.

  England Form

  England skuffet stort i Nations League, og Southgates menn har bare vunnet tre av sine siste ti. Har naturligvis en mye både bredere og bedre tropp enn Wales, og landslagssjefen vil måtte søke for engelsk presse dekning om det ikke blir seier i kveld. Planen var å sikre avansement etter to kamper, for å kunne rullere på laget i kveld. Det vil nok Southgate uansett gjøre, da det spillere som Kalvin Phillips, Trent Alexander-Arnold, Phil Foden og Marcus Rashford (for å nevne noen) ikke akkurat vil svekke elleveren.

  VM, stillingen

  England er i førersetet, og vil avansere om de ikke taper med tre mål eller mer. Vil uansett gå for seier og gruppeseier. Wales må vinne for å ha muligheter til å gå videre, og med atskilige mål for ikke å måtte være avhengig av resultat i USA-Iran.

  Wales – England, lagoppstillinger

  Wales – England, odds

  England er, ikke helt uventet, stor oddsfavoritter.

  Over 2,5 scoringer i fem av siste ti kamper for England, og i fire av siste ti for Wales.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen