More

  VM-tipset

  Undertegnende plasserte sitt første oddsspill hos Norsk Tipping på at Thomas Alsgaard skulle vinne gull på tremila under OL på Lillehammer i 1994. Naturligvis helt uansvarlig at en da 13 år gammel gutt skulle spille på oddsen, men spillegalskap, gamblingproblemer og økonomisk ruin var liksom ikke helt like alvorlig i ’94 da jeg gikk i tippekiosken med 50-lappen jeg hadde fått i ukelønn av mormor. Om Alsgaard skal ha hele æren for at jeg sitter her drøye 28 år senere med er noe usikkert, men etter over 25 år i spillbransjen føler jeg meg i hvert fall kvalifisert med å komme med noen tips når det gjelder oddstipping.

  Under VM vil jeg ha min egne faste spalte her på tipsbladet.no der jeg kommer med daglige tips til VM-kampene. Her kan du følge spillene jeg faktisk har satset penger på selv. Alle spillene blir satt hos Coolbet som nylig igjen ble kåret til Norges beste bookmaker her i Tipsbladet. Alt om den testen kan du lese her:

  Mitt første VM-spill var allerede i åpningskampen der jeg satset 2 units på Ecuardor-seier mot Qatar, selv om flere “twittereksperter” mente å vite at kampen skulle være fikset til seier til vertslandet. Siden har vi fått se England leke seg mot Iran og venter nå inn avspark i Senegal – Nederland. Det er imidlertid kveldskampen mellom USA og Wales jeg setter min neste innsats på.

  USA endte på 3. plass i kvalifiseringen i CONCACAF, målforskjellen foran Costa Rica. Dette er det ellevte verdensmesterskapet amerikanerne er med i og det første siden 2014. Luca de la Torre sliter med hamstringen og tar trolig plass på benken i kveldens åpningskamp.

  Wales med 1-0-seier i playoffkampen mot Ukraina og er dermed med i sitt første VM-sluttspill på 64 år. Da nådde man kvartfinalen, noe lignende nå vil være en solid opptur. Joe Allen er kun i lett trening og blir ikke klar til kveldens kamp.

  Vi har allerede sett England kjøre fullstendig over Iran i denne gruppen og både USA og Wales går dermed til kveldens kamp vel vitende om at en seier vil sette dem i førersetet på å ta den andre sluttspillplassen bak antatt suverene engelskmenn. Frykten for å tape hos begge gjør nok at U-faren er litt større enn vanlig, men jeg ender med en vurdering på 42-30-28 fordel USA.

  Vm-Tipset Skjermbilde 2022 11 21 174305
  Vm-Tipset 2

  Coolbet er best i klassen med 2,54 i odds på USA-seier og jeg får dermed en verdi på 1,07. Det er solid nok til at tre units er plassert på amerikansk VM-jubel i kveld!

  Følg med i morgen hvor jeg allerede har plassert et nytt VM-spill som jeg da skal presentere for dere!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen