More

  VM-tipset – dag 8

  Det ville seg ikke for lørdagens to langskudd. Søndag venter fire nye kamper og jeg har valgt å plassere spill i to av dem.

  Belgia – Marokko

  Belgia med åpningsseier mot Canada, men burde ligger under 0-3 ved pause der etter en fryktelig 1. omgang. Allerede da bestemte jeg meg for å spille mot Belgia i neste kamp og det passer da ekstra godt at vi får meget god odds på Marokko søndag. Nordafrikanerne åpnet med 0-0 mot Kroatia og jeg er slettest ikke sikker på at søndagens oppgave er noe vanskeligere. Abdelhamid Sabiri og Abdessamad Ezzalzouli står over med skader mens Noussair Mazraoui er usikker. Hos Belgia er som kjent Romelu Lukaku ute og det er dermed igjen Michy Batshuay som spiller på topp. Min vurdering er 44-28-28 og 4,25 for Marokko-seier spilles dermed alle dager i uken!

  Vm-Tipset - Dag 8 Skjermbilde 2022 11 26 220431 1
  Vm-Tipset - Dag 8 3

  Spania – Tyskland

  Spania er proppfulle av selvtillit etter 7-0-fest i åpningskampen mot Costa Rica og her har spanjolene en fantastisk mulighet til å sende Tyskland hjem fra Qatar med første fly. Jose Gaya har trukket seg fra troppen med skade. Tyskerne med sjokktap for Japan og kan nå ryke ut allerede i gruppespillet i andre VM på rad. Leroy Sane var ikke med mot Japan og er igjen usikker. 44-26-30 er min vurdering her, redusert U-sjanse da Tyskland trolig må gå for seier, og spillet blir dermed Spania til 2,35 i odds.

  Vm-Tipset - Dag 8 Skjermbilde 2022 11 26 220442 1
  Vm-Tipset - Dag 8 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen