More

  VM-tipset – dag 7

  Dag seks av VM er nettopp lagt bak oss og det ble en strålende dag for mine personlige spill. Iran tok en helt fortjent seier mot Wales, selv om scoringene kom sent, og 4,10-oddseren suste inn med full gevinst.

  I morgen er det fire nye kamper og jeg skal som vanlig dele med dere de spillene jeg personlig har satt.

  Tunisia – Australia

  Tunisia med målløs åpningskamp mot Danmark. Det var faktisk første gang siden 1978 at nordafrikanerne holdt nullen i en VM-kamp. Australia tok på sin side ledelsen mot Frankrike, men hadde siden ingenting å stille opp med og det endte med 1-4-tap. Begge lagene trenger en seier i denne kampen for å henge godt med i kampen om en sluttspillplass, men jeg tror begge fort kan bli like skuffet. Merk at Wahbi Khazri trolig er tilbake fra start for Tunisia. 43-31-26 er min vurdering og det er dermed U-en til 3,30 som blir spillet.

  Vm-Tipset - Dag 7 Skjermbilde 2022 11 25 231146 1
  Vm-Tipset - Dag 7 3

  Frankrike – Danmark

  Frankrike med enkel 4-1-seier mot Australia etter å ha kommet under og sikrer sluttspillplassen med ny seier i denne kampen. Det blir imidlertid ikke enkelt. De to siste innbyrdes oppgjørene har begge endt med dansk seier og danskene er på poengjakt etter å ha skuffet med kun ett poeng mot Tunisia. Lucas Hernandez gikk tidlig av med skade for Frankrike sist og erstattes igjen av Theo Hernandez mens Thomas Delaney er usikker for Danmark. 52-27-21 synes som en naturlig vurdering av denne kampen og da er det Coolbets 5,10 på dansk seier som skal forsøkes!

  Vm-Tipset - Dag 7 Skjermbilde 2022 11 25 231158 1
  Vm-Tipset - Dag 7 4

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen